Haberler

'GRUP Hertelden' Ege'de

Güncelleme:

Ege Üniversitesi Engelsiz Ege Birimi organizasyonunda 'Grup Hertelden' Ege Üniversitesi Engelsiz Ege Birimi yararına Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi'nde konser verecek.

'Grup Hertelden' tarafından 17 Mayıs tarihinde saat 20:00'de düzenlenecek konserin şefliğini M. Kemal Güngör yapacak. Udda Dr. Hulusi Sam, gitarda Dr. Levent Elgün ve Av. Fikret Elgün, bağlamada Hasan Şahin, vokalde Prof. Dr. A. Ender Altıntoprak ve Hemşire Nebile Özdemir, ritmde Betül Ünal, Cemal Şensönmez ve klarnetde Arda Coşkunol yer alacak.

ENGELSİZ EGE

Engelsiz Ege Birimi engelli öğrencilerin eğitim, yerleşke ve yurt yaşamları sırasında engelleri nedeniyle karşılaşacakları zorlukları en aza indirmek ve engellerin ortadan kaldırılmasında ve ilgili taraflar arasında işbirliği sağlamayı amaçlıyor.

Birim; engelli öğrencilerin yanı sıra öğretim elemanları ve personele de hizmet veriyor. Ege Üniversitesi'nde engellilik konusunda farkındalığı artırabilmeyi amaşlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Üniversitesi Hasan Şahin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title