Haberler

Grup Başkan Vekili Aydın, Memur-sen Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Memur-Sen Adıyaman İl ve İlçe Memur-Sen temsilcileriyle bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, AK Partinin 1 Kasım seçimi için hazırlamış olduğu seçim beyannamesi hakkında bilgiler verdi.

Memur-Sen Adıyaman İl ve İlçe Memur-Sen temsilcileriyle bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, AK Partinin 1 Kasım seçimi için hazırlamış olduğu seçim beyannamesi hakkında bilgiler verdi.

Memur-Sen Adıyaman İl Başkanı Ali Deniz, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın'ın her fırsatta aralarında olduğunu ve sürekli irtibat halinde olduklarını belirtti. Deniz, "AK Parti Grup Başkanvekilimiz Ahmet Aydın, Memur-Sen İl ve İlçe yönetimimizle birlikte olduğumuz bu gecede bizleri ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduk. Sayın vekilimiz sadece seçim süreçlerinde değil Adıyaman'a geldiği ve fırsat bulduğu her zaman bizleri ziyaret etmekte. Memur-Sen'i önemseyen bir vekilimiz. 1 Kasım seçimi öncesi AK Partinin seçim beyannamesinde yer alan kısa, orta ve uzun vadede ilimizle ilgili projeler hakkında bilgiler verdi. İlçe temsilcilerimiz ve Memur-Sen il yönetiminde yer alan arkadaşlarımız kendi çalışma alanlarıyla ilgili sorunlarını dile getirdiler. Yapılması gerekenlerle ilgili fikir alışverişinde bulundular. Bizlerde 1 Kasım seçimini önemsediğimizi ve Memur-Sen ailesi olarak Türkiye gündemine duyarlı olduğumuz ve Türkiye üzerinde oynanan oyunların farkında olduğumuz her platformda ifade ediyoruz. 1 Kasım seçimleriyle ilgili umarız ki 7 Haziran öncesi özlenen tablonun, özgürleşmenin, demokratikleşmenin, sivil anayasanın olabileceği umudunun yaşandığı günlere 1 Kasım seçimi sonrası tekrar kavuşuruz. Aradan geçen 5 aylık sürede ülkemiz üzerinde yaşanan oyunların neticesinde çektiğimiz acıların son bulmasını, sayın vekilimizin bu anlamda siyasi iktidar olarak elini taşın altına değil gövdesini koymasını rica ettik" dedi.

Dava ehli olanların çağrılar üzerine bir araya gelebileceğini ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın; "Memur-Sen sadece ülkenin değil ümmetin davasını düşünen ülkemizin güzide bir sendikasıdır. Bu güne kadar gerek kutsal meselelerde, gerekse bölgesel ve yerel meselelerde Memur-Sen'in aktivitesini çok yakından takip ediyoruz. Tüm meselelere duyarlığını, hassasiyetini özellikle temel insan hakları başta olmak üzere bulunduğu alanlara dönük olarak hem Adıyaman'ın hemde Türkiye'nin kalkınması, sorunların çözülmesi noktasında çok ciddi teşhisleri, önerileri var. Bundan dolayı Memur-Sen başkanı ve tüm kollarındaki temsilcilerine, başkanlarına ve üyelerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Memur Sen Ak Parti Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title