Haberler

Grubunla Koş, Heyecanını Arttır Gelen

Güncelleme:

Nike, 5 Haziran'da Caddebostan'da gerçekleştireceği "NikeWomen Victory Tour" koşusunda katılımcıları gruplar halinde koşmaya davet ediyor.

Katımcılar ister kendi takımını kururak arkadaşlarını birlikte koşmaya davet edecek; isterse önceden kurulmuş takımlardan birine katılabilecek.

NikeWomen Victory Tour İstanbul 2016, katılımcılarını 5 Haziran Pazar günü düzenlenecek 5K ve 10K koşusunun yanı sıra yarışa kadar sürecek eşsiz bir hazırlık programına da davet ediyor. Tüm sporseverler nike.com/istanbul'dan takip edilebilecekleri 4 haftalık Nike NRC hazırlık koşuları ve NTC antrenmanlarıyla performanslarını artırarak birbirinden farklı etkinliklere katılma şansı yakalayacaklar.

Dünya'nın en büyük kadın spor etkinlik serisine grubunla katıl

Geçtiğimiz yıl dünya çapında 200.000'den fazla kadının dahil olduğu NikeWomen Victory Tour, katılımcılarına ilk kez gruplar halinde koşma deneyimi sunuyor. Arkadaşlarla birlikte gruplar halinde yapılacak NikeWomen Victory Tour 5K ve 10K koşusunda bu yıl motivasyon her zamankinden daha güçlü olacak. Katılımcılar gruplarını kendileri oluşturabilecekleri gibi, kendine uygun olduğunu düşündükleri farklı grupların içinde de yer alabilecekler.


5 Haziran'da gerçekleşecek NikeWomen Victory Tour koşusuna kendi grubunu kurarak kaydolan katılımcıları, gruplarına özel hazırlanan farklı sürprizler bekliyor!


İstersen tek başına katıl

Dünyanın en geniş kadın etkinlik serisi olma özelliğini taşıyan NikeWomen Victory Tour, İstanbul'un yanı sıra Rio de Janeiro, Şangay and Los Angeles gibi şehirlerde de gerçekleştiriliyor. Dünyadaki birçok kadını harekete geçiren koşu serisine bireysel olarak da katılmak mümkün.


NikeWomen Victory Tour hazırlık antrenmanları

"NikeWomen Victory Tour" kadın koşusu öncesindeki hazırlık antrenmanları Nike'ın uzman antrenörleri ve koşu koçlarının önderliğinde ücretsiz gerçekleştiriliyor. Hazırlık antrenmanları ve etkinlik takvimi nike.com/istanbul sayfasından takip edilebilir. 5 Haziran'da gerçekleştirilecek koşuya nike.com/istanbul sayfasından kayıt yapılabilir. Her katılımcıya yarış tişörtü ve NikeWomen Victory Tour için hazırlanan özel yarış kiti hediye ediliyor.


Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Nike Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title