Haberler

Growtech Eurasıa Başladı

Dünya tarım sektörünü temsil eden ulusal ve uluslararası 650'nin üzerinde katılımcı firma ile Avrasya'nın en büyük tarım buluşmasına ev sahipliği yapan Growtech Eurasia Fuarı, Antalya'da kapılarını açtı.

NTSR Fuarcılık tarafından düzenlenen Growtech Eurasia 2013, Antalya Expo Center'da 13'üncü kez dünyanın tarım ticaretini Türkiye'nin tarım ticareti ile buluşturmak üzere kapılarını açtı. Her yıl istikrarlı bir büyüme gerçekleştiren Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, bu yıl 'Tarım Makineleri ve Hayvancılık' özel bölümü ile büyüdü.

Açılış kurdelesini Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları ile NTSR Fuarcılık Başkanı Serkan Tığlıoğlu'nun yaptığı fuar, 7 Aralık akşamına kadar devam edecek. Growtech Eurasia 2013, 300'ün üzerinde uluslararası olmak üzere 650'nin üzerinde ulusal ve uluslararası firmayı fuar çatısı altında buluşturuyor. 52 ülkeden 70 binin üzerinde ziyaretçinin hedeflendiği Growtech Eurasia'da bu yıl Çin, Hollanda, İspanya ülkeleri pavyonlarıyla öne çıkıyor.

Growtech Eurasia Tarım Fuarı'nın geçen yıl 3.5 milyon metrekare sera konstrüksiyonu siparişiyle 150 milyon Euro'luk ihracat bağlantısına ev sahipliği yaptığını hatırlatan NTSR Fuarcılık Grup Direktörü Engin Er, bu yıl fuarda 200 milyon euro civarında ihracat bağlantısı yapılması ve yaklaşık 5 milyon metrekare sera konstrüksiyonu gerçekleştirilmesi beklendiğini açıkladı.

Engin Er, fuarda bu yıl tarım makineleri ve ilk kez hayvancılık bölümleri yer alırken organik tarım, tohumculuk, fidecilik, örtü altı sebzecilik, sera teknolojileri, sulama sistemleri, bitki besleme, bitki koruma, projelendirme ve ambalajlamadan oluşan katılımcı profili ile firmaların ulusal ve uluslararası satış imkanı bulduğunu söyledi.

Dünya tarımının önemli temsilcilerinin de fuarda Türk üreticilere ürünlerini tanıtmak için yer aldığını belirten Engin Er, "Amerika'dan Finlandiya'ya, Hindistan'dan Japonya'ya kadar dünyanın farklı bölgelerinden ziyaretçiler Growtech Eurasia'da buluşuyor. Uluslararası bireysel katılımların yanında Avrupa ve Balkan ülkelerinden Ortadoğu'ya, Kuzey Afrika'dan Türki Cumhuriyetleri'ne kadar geniş coğrafyada çok sayıda katılımcı ve ziyaretçi Growtech ziyaretçileri ile buluşacak" dedi.

(FOTOĞREFLI) - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Avrasya Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title