Haberler

    Grohe'den Eurocube Armatürlere Yeni Tasarım

    Grohe, Eurocube armatürlerinin yeni tasarımında kare formlara yer verdi.

    Grohe, çok popüler Euroline armatürlerinin tasarımını yeniledi ve geometrik olarak tamamen kare formlara odaklanan yepyeni Eurocube tasarımını geliştirdi. Eurocube, hassasiyetle işlenmiş saf biçimleri ve kusursuz yüzeyleriyle muntazam çizgilere ve yalın bir iç tasarım anlayışına sahip banyoları mükemmel şekilde tamamlıyor. Eurocube modern banyo tasarımındaki geniş kapsamlı kullanımının yanı sıra mükemmel bir fiyat-performans oranı da sunuyor.

    ünlü tasarımcıların kreasyonlarında her zaman yer alan ve değişmez unsurlar olan kesin ve net siluetleri daha da ileriye taşıyan yeni tasarımda Grohe, tüm yuvarlatılmış ve silindirik öğelerden tamamen uzak durarak, paralel çizgiler, zarif yüzeyler ve dengeli kareleri günlük kullanımda da cazip kılıyor.

    Eurocube tasarımda lavabo armatürlerinin minimalist çıkış ucu ile perlatörü en iyi açıda konumlandırarak mükemmel su akışı sağlayan oluklu bir alt kısım barındırıyor. üstün ergonomi için yedi derecelik bir açıyla konumlandırılan kumanda kolu dikkat çekici bir oyuk ile vurgulanmış, bu da armatürün daha esnek bir yapıya bürünmesine ve genel görünümünün hareketlenip yumuşamasına yardımcı oluyor.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title