Haberler

GROHE Almanya'da "Yılın Yenilikçisi" Ödülünü Aldı

Güncelleme:

Grohe AG, Almanya'nın en yenilikçi şirketleri sıralamasına girdi ve tüketici ürünleri kategorisinde "2016'da Yılın Yenilikçisi" ödülüne layık görüldü.

Bir şirketi yenilikçi yapan nedir? Peki bir inovasyonu gördüğünüzde nasıl tanırsınız? Merkezi Hamburg'da bulunan, "brand eins Medien AG"nin kurumsal yayıncılık iştiraki "brand eins Wissen" ile önde gelen istatistik portalı statista.com operatörü Statista, bu soruların cevaplarını bulmak amacıyla bir araştırma gerçekleştirdiler.

Araştırma kapsamında, inovasyon ödülü sahibi şirketlerden 2.056 temsilciye ve global bilgi transferi ve araştırma ağı Atheneum Partners'dan 4.326 uzmana sektörlerin en yenilikçi temsilcileri soruldu. Önerilen 1.800 şirketin 256'sı listenin üst sıralarına yerleşti. Bu şirketler arasında yer alan Grohe AG, Almanya'nın en yenilikçi şirketlerinden biri olarak "2016'da Yılın Yenilikçisi" ödülüne layık görüldü.

20 farklı sektörden 256 şirket, ürünler, süreçler ve kurumsal kültür olmak üzere üç inovasyon alanında değerlendirildi. GROHE ise, Henkel AG & Co. KGaA, Samsung Electronics GmbH, adidas AG ve Miele & Co. KG gibi tanınmış kuruluşların da yer aldığı tüketici ürünleri kategorisinde yer aldı. Grohe AG CEO'su Michael Rauterkus ödülün açıklanmasının ardından şöyle konuştu: "Uzmanların yenilik yapma yeteneğimizi takdir edip bizi listenin tepesine yerleştirmiş olmalarından gurur duyuyoruz. Dünya çapında bu kadar çok yenilikçi şirket arasından seçilmiş olmak büyük bir onur. Bundan böyle, 2016 Yılın Yenilikçisi unvanına layık olmaya ve sıhhi tesisat ürünleri sektörünü daha yenilikçi teknoloji, tasarım ve ürünler ile daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Almanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title