Haberler

Gripin Bostancı'da Unutulmaz Bir Konser Verdi

Güncelleme:

Ünlü rock grubu Gripin Bostancı Gösteri Merkezi'nde unutulmaz bir konsere imza attı. 1999 yılında İstanbul'da kurulan Gripin, 2001 yılının Ocak ayında Gripin'i profesyonel anlamda müzik sektörüne taşıyan kadrosunu oluşturdu. İlk albümleri Hikayeler Anlatıldı yayınlanana kadar 2000-2004 yılları arasında Bronx isimli barda sahne alan grup, 2003 yılında Tuborg Modern Rock Festivali vesilesi ile bestelerini oluşturmaya başladı. Cake, Wayne Hussey, Shed 7 ile birlikte katıldığı bu festivalin ardından ilk albümünün kayıtlarını gerçekleştiren Gripin, ilk albümünü 2004 yılının Nisan ayında Haluk Kurosman prodüktörlüğünde yayınladı. Hikayeler Anlatıldı albümünün yayınlanmasının birinci yılında içinde akustik ve canlı kayıtlar ile yeni şarkıların bulunduğu Hikayeler Anlatıldı 2. Baskı'yı yayınlayan Gripin, Ülker Roko Fest ile 21 şehri dolaştı.

Daha sonra 2007 yılında kendi adını verdikleri Gripin albümünü yayınlayan grup, bu albümüne 3 Türkiye turnesi ve Altın Kelebek Yılın En İyi Grubu, Powertürk Müzik Ödülleri, 2008 En İyi Şarkı Ödülleri de dahil olmak üzere birçok ödül ve konser sığdıran ünlü Rock grubu olan Gripin sene başında 3 defa çıktıkları 13 ayaklı Amerika Turnesi kapsamında 45 gün boyunca bir çok eyaleti dolaşan ve de Türkiye'ye döner dönmez Bostancı gösteri merkezinde hayranlarıyla buluşan ünlü Rock grubu Gripine Bostancı gösteri merkezinde yoğun bir ilgi vardı.Ünlü Rock grubu hayranlarının en çok sevdiği albümlerinden oluşan şarkıları Bostancı Gösteri merkezinde sevenleriyle beraber seslendirdi.Program sonrasında ünlü Rock grubu hayranlarıyla beraber bu gecenin unutulmaz olması adına hatıra fotoğrafıda çektirmeyi ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Tuborg Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title