Haberler

    Griezmann: Psg ve Arsenal'i Reddettim...

    Fransız yıldız, Atletico tercihinden önce PSG ve Arsenal'in tekliflerini geri çevirdiğini itiraf etti.

    Atletico Madrid'in Fransız golcüsü Antoine Griezmann, Arsenal ve Paris Saint-Germain gibi devleri reddederek Diego Simeone'nin ekibini seçtiğini ifade etti.

    Geçen sezon Real Sociedad'da sergilediği performansla tüm Avrupa'nın dikkatini çeken 23 yaşındaki yıldız, 2014 Dünya Kupası'nda Fransa formasıyla ter dökerken, büyük kulüplerin de transfer listelerinde ilk sıralara tırmandı.

    Tercihini İspanya'da kalmaktan yana kullanan Griezmann, France Football'a verdiği demeçte, "Neden İspanya ve başka bir yer değil? Burası benim evim. Burada mutluyum. Hem Atletico çok büyük bir kulüp. Benim için 30 milyon avroyu gözden çıkarmışlardı." dedi.

    Madrid ekibinin ısrarla kendisini istediğini belirten Fransız yıldız, "Başkan beni aradı ve gerçekten beni çok istediklerini söyledi. PSG ve Arsenal'i geri çevirmem garip mi? Atletico, La Liga'nın son şampiyonu. Gelişimimi sürdürmem için Atletico gibi bir kulübe ve Diego Simeone gibi bir hocaya ihtiyacım vardı." şeklinde konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Paris Saint Germain Antoine Griezmann Diego Simeone Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title