Haberler

Greyder Sürücüsü Yol Kenarındaki Dikili Ağaçları Kürüdü

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Şeyhçakır köyü arasındaki asfalt yolda şarampol genişletmesi yapan greyder sürücüsünün yol kenarında bulunan çeşitli boy ve çaptaki onlarca dikili ağacı kürüyerek devirmesi tepki çekti.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Şeyhçakır köyü arasındaki asfalt yolda şarampol genişletmesi yapan greyder sürücüsünün yol kenarında bulunan çeşitli boy ve çaptaki onlarca dikili ağacı kürüyerek devirmesi tepki çekti.

Hisarcık ilçesi Şeyhçakır köyü arasındaki asfalt yolda şarampol genişletmesi yapan Köy Hizmetlerine ait greyder sürücüsü Şeyhçakı köyüne yaklaşık 1 kilometre kala yolun çok daha üst kısımlarda bulunan onlarca ardıç ve karaçam ağacını da kürüyerek devirdi. Bu durum çevreye duyarlı vatandaşların tepkisini çekti.

Vatandaşlar, greyder sürücüsünün yol kenarında daha üst taraflarında bulunan ve yola hiçbir zararı olmayan ardıç, karaçam ve çeşitli ağaçları acımasızca kürüyüp devirdiğine dikkat çektiler.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık Kütahya Dikili Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title