Haberler

    Great Startup' Yarışmasını Kazananlar Londra'da

    -

    GREAT kampanyası kapsamında Türkiye'deki genç teknoloji şirketleri arasında düzenlenen 'GREAT Startup' yarışmasını kazananlar, yarışma ödüllerinden biri olan Londra gezisini gerçekleştirdiler.


    Ocak ayında gerçekleştirilen Londra seyahatinde "GREAT Startup" yarışmasını kazanan şirketlerin kurucuları, girişimlerini geliştirmek için Birleşik Krallık Başbakanlık ofisinden Başbakanlık İş İlişkileri Danışmanı Chris Hopkins ve Başbakalık Teknoloji Politikaları Danışmanı Daniel Korski ile Başbakanlık konutu olan Downing Street 10 Numara'da bir araya geldiler. Grup ayrıca, Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı (UKTI) bünyesinde Başbakanlık Ticaret Elçisi Lord Janvrin, UKTI Gelişmekte olan Pazarlar Başkanı Daniel King ve UKTI Yazılım, Yaratım ve Medya Sektör Lideri Terry Mankertz ile de görüşerek projelerini paylaştılar.


    "GREAT Startup" yarışmasını kazanan şirketlerin kurucularından oluşan grup, 4 gün süren Londra gezisi boyunca girişimcileri büyüten, fon bulmalarına destek olan London & Partners İç Yatırımlar Yöneticisi Omar Hassan ile de buluşarak projeleri hakkında görüşme fırsatı buldular. Londra'da teknoloji kenti ve Google kampüsü gibi öne çıkan bölge ve ofisleri de ziyaret eden Grup, Birleşik Krallık'a yatırım yapma, muhtemel işbirlikleri gibi konularda düzenlenen çeşitli toplantılara da katıldılar.


    Geziye katılan HotelRunner kurucu ortağı Ali Beklen, Londra'da bulundukları süre içinde Birleşilk Krallık'ın teknoloji yatırımlarına verdiği önemi ve disipliner yaklaşımı her boyuttan dinleme şansı bulduklarını belirterek, "Kurduğumuz yeni bağlantılar sayesinde Birleşik Krallık'tan yeni yatırımcılar ile görüşmelere başladık. HotelRunner'in küreselleşmesi sürecinde İngiltere'deki ekosistem ile yollarımızın kesişeceğine hiç şüphem yok. Bu kusursuz organizasyona destek veren herkese HotelRunner ailesi olarak teşekkür ederiz" dedi.


    "GREAT Startup" yarışmasının ödülü olan Londra gezisine, yarışmayı 'Kadın Teknoloji Girişimcisi' kategorisinde kazanan alışveriş ve moda arama motoru www.vitringez.com adına Natali Yeşilbahar, 'Üniversiteli Genç Girişimci' kategorisinin birincisi, 7 farklı sosyal medya uygulaması sunan www.visionteractive.com adına Onur Candan, 'Anadolu'dan Teknoloji Girişimcisi' kategorisinde birinci olan cloud üzerinden callcenter hizmeti sunan www.alo-tech.com adına Cenk Soyak, 'Sosyal Teknoloji Girişimcisi' kategorisinde birinciliği alan yemek sitesi www.favoreat.com adına Seli De Eskinazis, 'Jüri Özel Ödülü'nü alan seyahat turizm siteleri http://cloudarena.com ve HotelRunner projesini temsilen de Kurucu Ortak Ali Beklen katıldılar.


    Startup yarışmasında kategori birincisi olan şirketler risk sermayesi şirketlerinin de yer aldığı Birleşik Krallık seyahatine katılım hakkı, Birleşik Krallık'ta iş kurmak isteyenlere danışmanlık, ilgili kişilerle tanışma ve Birleşik Krallık'ta iş yapmakta olan kişi ve şirketlerle tanışma ve fikir alışverişinde bulunma olanağı kazanmışlardı.




    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Birleşik Krallık Türkiye Londra Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title