Haberler

Grammy Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Güncelleme:

Bu gece yapılacak Grammy Ödülleri törenine saatler kaldı. Müzik endüstrisi ve takipçiler heyecanla ödüllerin açıklanmasını bekliyor.

Müzik ödüllerinin en prestijlisi Grammy Müzik Ödülleri Los Angeles Staples Center'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

BU AKŞAM SAHİPLERİNİ BULUYOR

2016 Grammy müzik ödülleri bu akşam sahiplerini buluyor. Bu yıl 58. incisi düzenlenecek olan Grammy Gecesi için hazırlıklar ve organizasyonlar aylar öncesinde yapıldı. 2016 Grammy adaylarının belirlenmesi ardından gecede canlı performans sergileyerek sahneye çıkacak dünya yıldızlarının da isimleri netleşti.

ADAYLARDA ADELE YOK

Grammy Ödülleri Gecesi'nde Canlı Performans sergiylecek isimler şu şekilde: Taylor Swift, Adele, Rihanna, Lady Gaga, Justin Bieber, The Weeknd, Kendrick Lamar. 'Hello' albümüyle büyük ses getiren Adele'de gecede sahne alacak. Albümün çıkış tarihi uymadığı için Adele hiçbir dalda ödüle aday gösterilmedi.

2016 GRAMMY ADAYLARI KİMLER?

Müzik dünyasının en prestijli ödül töreni olan Grammy Müzik Ödülleri'nin 2016 adayları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Bugün Los Angeles Staples Center'da düzenlenecek olan 2016 Grammy ödülleri için Kendrick Lamar 11 dalda, The Weeknd 7 dalda ve Taylor Swift 5 dalda aday gösterildi.


Kaynak: Haberler.com / Dünya

Grammy Ödülleri Kendrick Lamar Taylor Swift Los Angeles Magazin Yaşam Kültür Sanat Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın:

Taylor Swift, Bad Blook ile tek bi grammy alırsa, grammy prestijini kaybetmiş demektir.

1
41
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

chp, lileri ilgilendiren bir haber, , bu tür haberler, türkleri hic ilgilendirmez.

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title