Haberler

Graham Bell, Hologramla Teknoloji Zirvesine Katıldı

Telefonun mucidi Alexander Graham Bell, hologram teknolojisiyle Eğitim Teknolojileri Zirvesi'ne katıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nin bu yıl ikincisi Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi'nde düzenledi. Eğitim ve teknoloji sektörü ile iş dünyası ve medyayı bir araya getiren Eğitim Teknolojileri Zirvesi'ne bu yıl onur konuğu olarak telefonun mucidi Alexander Graham Bell hologram teknolojisiyle katıldı. Programda Eğitim Teknolojileri Zirvesi Koordinatörü Öğretim görevlisi Işıl Boy açılış konuşmasını yaptıktan sonra hologram teknolojisiyle oluşturulan Graham Bell ile teknoloji üzerine sohbet etti.Işıl Boy, hologramla zirveye katılan Graham Bell ile Selfie yaptı

"EĞİTİMİ TEKNOLOJİYLE BİRLEŞTİRMEK İÇİN SON TEKNOLOJİYİ KULLANDIK"

Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nin ilkinde Einstain'i konuk ettiklerini belirten Eğitim Teknolojileri Zirvesi Koordinatörü Öğr. Gör. Işıl Boy, " Bu sene de Graham Bell'i yaptık. Bu hologramı yapmamızda ki amaç, madem konumuz Eğitim Teknolojileri ve teknoloji o yüzden biz de son teknolojiyi kullanmak istedik. Seneye de 2016 Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nde daha yeni sürprizlerimiz olacak. İnşallah artırılmış gerçeklikle hologramı birleştirerek daha farklı bir açılış daha yapacağız. Hologramın sonunda söylediğim gibi ETZ akademiyi kurduk. Bütün gelişmeleri ETZ akademiden duyurmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"BİRBİRİNDEN FARKLI SEKTÖRLERİ BU PROGRAMDA BİRARAYA GETİRMEYE ÇALIŞTIK"

"Burada ki amacımız sadece öğretmenliğe değil, aynı zamanda iş dünyası ve medyayı da bir araya getirmek" diyen Boy, "Bu yüzden bu gün burada çok farklı oturumlar düzenlenecek. Öğretmenler eğitimle ilgili konuları anlatırken, daha kurumsal dünyada ki katılımcılarımız kurumsal dünyada ki eğitim teknolojilerini anlatacaklar. Aynı zamanda medya gözüyle eğitim ile ilgili medya panellerini de koyduk. Bizim amacımız birçok farklı sektörü bir araya getirmekti" ifadesini kullandı.

"EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİNDE ENGELLİLERE YARDIM TOPLAYACAĞIZ"

Geçen sene Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nde sokak çocuklarına yardım topladıklarını belirten Boy, " Bu sene ise engellilere yardım toplayacağız. Sosyal sorumluluk olarak burada engellilere stant açma imkanı sunduk. Bunun yanı sıra engelsiz bilişim paneli olacak. Aynı zamanda eğitimde fark yaratan kadınlar panelimiz var. Onlarda Türk Eğitim Vakfı için Özgecan için çok güzel bir bağış toparladılar. Ben yardımda bulunanlara bir kez daha çok teşekkür etmek istiyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldız Teknik Üniversitesi Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title