Haberler

Gq Men Of The Year 2015 Ödülleri Törenle Sahiplerini Buldu

Gq Men Of The Year 2015 Ödülleri törenle sahiplerini buldu Barcelonalı futbolcu Arda Turan'a Yılın Adamı Ödülü verildi Arda'ya ödülü TBF CEO'su Hidayet Türkoğlu takdim etti Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, GQ Türkiye tarafından verilen Yılın Adamı Ödülü'ne layık görüldü.

Gq Men Of The Year 2015 Ödülleri törenle sahiplerini buldu

Barcelonalı futbolcu Arda Turan'a Yılın Adamı Ödülü verildi

Arda'ya ödülü TBF CEO'su Hidayet Türkoğlu takdim etti

Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, GQ Türkiye tarafından verilen Yılın Adamı Ödülü'ne layık görüldü. Arda Turan'a ise ödülünü Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu takdim etti.

GQ Türkiye, 2015'te başarıları ve tarzlarıyla dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 20 yıldır sürdürülen ve Türkiye'de Akmerkez ana sponsorluğunda bu yıl dördüncü kez düzenlenen GQ Men of the Year ödül töreni bu akşam gerçekleşti.

Gecede, Barcelonalı futbolcu Arda Turan'a da Yılın Adamı Ödülü verildi. Arda Turan'a ise ödülünü Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu takdim etti. Arda Turan sahneye çıkarken Hidayet Türkoğlu'na basketbol topuyla pas vererek gecenin en hoş anlarından birine imza attı. Konuşmasında ise bugünlere gelmesinde en büyük katkısı olan başta anne ve babası olmak üzere kardeşi, arkadaşları ve kız arkadaşına teşekkür etti.

GQ Men Of The Year ödülü alan isimler şöyle

İKON Cem Yılmaz

YILIN ADAMI Arda Turan

YILIN KADINI Sıla

YILIN ULUSLARARASI İKONU Chris Noth

YILIN ULUSLARARASI STARI Norman Reedus

YILIN STİL SAHİBİ ERKEĞİ Rıfat Elhadef

STİL İKONU Faruk Süren

YILIN YÜKSELEN YILDIZI Erkan Kolçak Köstendil

YILIN YÖNETMENİ Emin Alper

YILIN SPORCUSU Cedi Osman

YILIN ŞEFİ Arda Türkmen

YILIN ÇIKIŞ YAPAN MÜZİSYENİ Edis

YILIN SIRADIŞI BAŞARISI Mete Atatüre

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hidayet Türkoğlu Arda Turan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title