Haberler

Gözü Dönmüş Teröristler Bunu da Yaptı

Güncelleme:

Cizre'den yürek yakan kare

Karanlık eller Cizre'deki provokatif eylemlerinde 7 yaşındaki çocukları da kullanmaya başladı. Yüzlerine maske takılan çocuklar YDG-H'liler tarafından istismar ediliyor.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde uzun süredir çözüm sürecine karşı eylemler gerçekleştiren YDG-H'lilerin çıkardığı olaylarda 12-14 yaşında iki çocuk hayatını kaybetti. Karanlık eller Güneydoğu'da kaos yaratmak için çocuk ölümlerini kendilerine kalkan olarak seçti. Olayların merkezindeki Şırnak'ta çekilen iki çocuğun fotoğrafı gelinen noktanın özetini anlatıyor. 7-8 yaşlarında olduğu tahmin edilen iki çocuk yüzlerine takılan maskelerle adeta ölüme yollanıyor. Ellerinde sapan ve taşlarla bir oyunun içinde olduklarını zanneden çocuklar açık hedef haline acımadan getiriliyor.

HEDEF KAOS OLUŞTURMAK

Şırnak'ta ortalığı birbirine katmaya çalışan örgütün polise karşı taş atması için kullandığı çocuklarise henüz ilkokul çağında. Yaşları 6-10 arasında değişen çocuklar yaptıklarının oyun olduğu düşüncesinde. Terör örgütü çocukları ön saflara sürmekle iki hedefi birlikte gerçekleştirmeye çalışıyor. Bunlardan birincisi polisin çocuklara saldırdığı mesajını vererek kamuoyu oluşturmak diğeri de bölgede diğer illerdeki insanları galeyana getirmek.

Akşam

Kaynak: Haber7.com / Güncel

Şırnak Cizre Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title