Haberler

Göztepeli Ertuğrul 7'nci Kupayı İstiyor

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe'de kaptan Ertuğrul Arslan, kariyerindeki 7'nci kupasını kaldırmak için gün sayıyor.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe'de kaptan Ertuğrul Arslan, kariyerindeki 7'nci kupasını kaldırmak için gün sayıyor. Futbol yaşamına 1998 yılında Kayserispor'da başlayan 35 yaşındaki oyuncu, ilk şampiyonluğunu 1999-2000 sezonunda 3'üncü Lig'de, o dönemdeki ismiyle Hacılar Erciyesspor'da yaşarken, 2004-2005 sezonunda Sivasspor formasıyla Süper Lig'e yükselme başarısını gösterdi. Bir sezon sonra transfer olduğu Bursaspor'da yine 1'inci Lig'de mutlu sona ulaşan Ertuğrul, 2007-2008'de bu kez Antalyaspor'la 1'inci Lige çıktı.

2012-2013'te transfer olduğu Balıkesirspor'daki ilk sezonunda 2'nci Lig şampiyonluğunu kucaklayan Ertuğrul, ertesi sezon kırmızı beyazlı ekibin 38 yıllık Süper Lig hasretine son veren kadronun yıldızlarından biri oldu. Profesyonel hayatının sonlarına yaklaşırken bu duyguyu Göztepe kaptanı olarak bir kez daha yaşamak istediğini söyleyen Ertuğrul, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, "Henüz şampiyon olmadık. Ancak avantajımız çok büyük. Taraftarımızın müthiş desteği ile mutlu sona ulaşacağımız inancındayım. Son 2 maçımızda tüm gayreti göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

10 FUTBOLCU İLKİ YAŞAYACAK

Göztepe, son iki haftada kaza yapmadan mutlu sona ulaştığı taktirde, kadrodaki 9 futbolcu ilk kez şampiyonluk sevincini yaşayacak. Daha önce bu mutluluğu tatmayan kaleciler Oğuzhan ve Egemen ile Timur, Hasan Hüseyin, Cemil, Emre, Fatih, Sabutay, Halil ve Salim ilk şampiyonluk için adeta gün sayıyor. Sarı kırmızılı ekipte Serdar, Umut, Mehmet, Erkan, Emrah, Ertuğrul, Hasan Küçcük, Burak, Tolga, Ümit, İsa, Cengiz ve Tahir daha önce çeşitli takımlarda şampiyonluk yaşamıştı.

BİLETLERE HÜCUM

Pazar günü 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki 33'üncü hafta karşılaşmasında Kırklarelispor'u konuk edecek Göztepe'de yönetimin "Tam 35" sloganınından yola çıkarak 35 bin adet bastırdığı biletlere taraftarların büyük ilgi gösterdiği bildirildi. İlk gün, 1 TL olan açık tribün biletlerinin yaklaşık 5 bini satılırken, 15 TL olan kapalı tribün biletlerine yoğun ilgi olduğu belirtildi. Bu müsabakada Mersinli yönündeki kale arkasının da açılacağı ve bilet fiyatının 1 TL olacağı açıklandı. Ayrıca Göztepeliler. com'un da 2 bin bilet satın alarak okullara dağıttığı ifade edildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Erciyesspor Kayserispor Sivasspor Hacılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title