Haberler

Göztepe Teknik Direktörü Diyadin'in Gözdeleri

Ptt 1'inci Lig'de zirve mücadelesi verecek bir kadro kurmak için çalışan Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, Tunus 1'inci Ligi'nden üç futbolcuyu yakın markaja aldı. Listesindeki isimleri çıplak gözle izlemek için bu ülkeye giden Diyadin, Culp African takımından Cezayirli stoper Hichem Belkeroui ve yine Cezayirli orta saha oyuncusu Abdelmoumene Djabou ile orta alanda görev yapan Fransız Nader Ghandri'ye tam not verdi. Diyadin, EGS Gafsa'nın Burkino Fasolu golcüsü Wilfried Dah'ı da beğendi.

Metin Diyadin, 28 yaşındaki Djabou, 24 yaşındaki Belkeroui ve 19 yaşındaki Ghandri'yi bir kez daha izledikten sonra yönetime raporunu verecek. 28 yaşındaki Dah için de olumlu görüş bildiren tecrübeli teknik adam, sezon biter bitmez üç kıtada yaklaşık 10 ülkeye gittiğini belirterek, "Yurt içi ve dışında 50 civarında futbolcu takip ettik. Transferde B ve C planlarımız var. O nedenle transfer listemiz çok uzun. Tunus'ta da Göztepe'ye yararlı olacağına inandığım önemli futbolcuları keşfettim" diye konuştu.

HASAN HÜSEYİN DÖNMEYECEK

Göztepe'nin geçen sezon devre arasında Eskişehirspor'dan kiraladığı orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin'den kötü haber geldi. Sergilediği başarılı performansla şampiyonlukta önemli rol oynayan ve "Artık Göztepeli Hasan oldum" diyen 21 yaşındaki futbolcuyu kulübünun satmayacağı öğrenildi. Hasan Hüseyin sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile yeni sezonda Eskişehirspor formasını giyeceğini söyledi. Eskişehirspor atkısıyla poz veren genç futbolcu, "Çok sevdiğim Göztepe'deki görevimi tamamladım. Sıra doğduğum şehrin takımına hizmet etmek" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Diyadin Tunus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title