Haberler

Göztepe Taraftarıyla Buluşmak İstiyor

Güncelleme:

Ligde ilk deplasman maçına taraftarı alınmayan Göztepe, bu hafta dış sahada İnegölspor'la karşılaşacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda İnegölspor'la karşılaşacak lider Göztepe, ikinci dış saha maçında taraftarlarının maça alınması için çağrı yaptı.

Ligde ilk hafta Gölbaşıspor'la deplasmanda karşılaşan ve İl Spor Güvenlik Kurulu kararı ile taraftarları maça alınmayan Göztepe, ikinci hafta da geçen seneki cezası nedeniyle İzmir'deki Kahramanmaraşspor müsabakasını seyircisiz oynadı. İlk iki haftanın ardından liderliğe yükselen sarı kırmızılı ekip, 14 Eylül Pazar günü saat 17.00'de İnegöl İilçe Stadı'nda İnegölspor'a konuk olacak.

İnegölspor maçı hakkında bir açıklama yapan Göztepe Kulübü, İnegöl deplasmanında takımlarını ilk kez canlı olarak izleme fırsatı elde edecek olan taraftarların, İnegöl'de takımlarına yakışır bir şekilde destekleyecekleri belirtildi.

Açıklamada, "Taraftarsız ve rakip taraftarı olmadan oynanan karşılaşmaların tadı tuzu olmadığı ve bir yanının eksik kaldığı düşüncesi ile bu hafta deplasmanda oynayacağımız İnegölspor maçı için Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından taraftarlarımızın takımlarının yanlarında olmasını sağlayacak doğrultuda bir karar alınacağı umudu taşıyoruz" ifadelerine yer verildi. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Kahramanmaraşspor Gölbaşıspor İnegölspor İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title