Haberler

Göztepe'nin Yeni Stadında Son Viraj

Göztepe tarafından projeleri hazırlanan “Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi” için sarı-kırmızılı kulüp ile TOKİ arasında son toplantı yapıldı.

Göztepe tarafından projeleri hazırlanan "Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi" için sarı-kırmızılı kulüp ile TOKİ arasında son toplantı yapıldı.

Göztepe tarafından projeleri hazırlatılan "Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi" ismi verilen stat için TOKİ ile son toplantı gerçekleştirildi. Projesi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylanan, ihale ve inşa süreci için TOKİ'ye devredilen stat için TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı makamında ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ile Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, stadın yapım süreci hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Öte yandan, Göztepe'ye yakın kaynaklar 20 bin 35 kişi kapasiteli Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi için resmi adımın 24 Şubat Cuma günü atılacağını bildirdi. Projesi sarı-kırmızılı kulüp tarafından, Vodafone Arena'nın da mimarı olan Bünyamin Derman'a çizdirilen Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi için resmi açıklamanın TOKİ tarafından 24 Şubat Cuma günü yapılacağı, ihale sürecinin başlatılıp, ihalenin de Nisan ayı başlarında yapılacağı ifade edildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Ergün AK Parti İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title