Haberler

Göztepe'nin Kader Maçı

Güncelleme:

Atatürk Stadı'nda Nazilli Belediyespor'la karşı karşıya gelecek Göztepe'de, alınacak sonuç hem takımın hem de oyuncuların kaderini tayin edecek.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Atatürk Stadı'nda Nazilli Belediyespor'la karşı karşıya gelecek Göztepe'de, alınacak sonuç hem takımın hem de oyuncuların kaderini tayin edecek.

Teknik direktör Metin Diyadin, Nazilli Belediyespor maçını final olarak nitelendirirken bazı futbolcuların da geleceğini belirleyeceğini söyledi. Diyadin, "Rakibimiz bizim gibi zirveyi hedefliyor. Son 3 maçını kazanan ve bu periyotta 8 gol atan bir takıma karşı oynayacağız. Olası bir puan kaybı tüm planlarımızı altüst edebilir" dedi.

Transfer döneminde takımda revizyona gideceğinin sinyallerini haftalar öncesinden veren Metin Diyadin, "Nazilli maçı bazı isimler için fırsat olabilir" diye konuştu.

Hala istediği düzeye gelemeyen futbolcular olduğunu anlatan Metin Diyadin, "Oyuncularım Nazilli Belediyespor'u yenmek için varını yoğunu ortaya koymalı. Forması için savaşmayan oyuncuyla işim olmaz" dedi. Kırmızı kart cezalısı sol bek İsa ile sakat stoper Metin'in oynayamayacağını belirten Diyadin, sağ arka adalesinden sorun yaşayan Halil'in ise maça yeteşeceği bilgisini verdi.

GÖZTEPE 16 YILDIR YENEMİYOR

Göztepe, bu hafta konuk edeceği Nazilli Belediyespor'u 16 yıldır yenemiyor. Rakibini son olarak 11 Ocak 1998'de 3'üncü Lig 6'ıncı Grup'ta İzmir'de oynanan müsabakada 3-1 mağlup eden Göztepe, o tarihten sonra rakibiyle oynadığı 6 maçı da kazanamadı. Göztepe, 6 karşılaşmada 3 beraberlik 3 mağlubiyet aldı. İki takımın son randevusu 2008 yılında gerçekleşti. 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta karşılaşan 2 ekip, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Diyadin Nazilli İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title