Haberler

Göztepe Maçı Hazırlıkları Başladı

Güncelleme:

Birlikspor Göztepe maçının hazırlıklarına başladı.

Hafta sonu evinde Hatayspor ile 1-1 beraber kalan Kocaeli Birlikspor, pazar günü oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına başladı.

Alparslan Türkeş stadında gerçekleşen idmana, izinli birkaç futbolcunun dışında tam kadro katıldı. Teknik patron Kemal Kılıç nezaretinde saat 16.00 başlayan idmana, Uğur Erdoğan'ın kızı olması nedeniyle, Vedat Budak ile Cafer Can'ında özel izinli olması nedeniyle idmana katılmadı. Göztepe karşılaşmanın ilk hazırlık idmanında teknik patron Kılıç, futbolcularla sahada yaklaşık 15 dakika süren bir görüşme yaptı. Arka adalesinde çekme olan Engin Aktürk'ün düz koşu yaptığı idmanda futbolcular, tempolu düz koşu ile başladı.

İzmir'e Galibiyet İçin Gidiyoruz

Düz koşunun ardından teknik patronunda yer aldığı iki ayrı grup beşe iki çalışması yaptı. Çekişmeli geçen beşe iki çalışmasının ardından Teknik patron Kılıç daha sonra yarı sahada kırmızı ve yeşil gruptan oluşan iki takımı çift kale çalışması yaptırdı.10-8 kırmızı takımın galibiyetiyle biten karşılaşmada Üstün Bilge attığı birbirinden güzel gollerle Kemal Kılıç'tan alkış aldı. Göztepe maçı öncesi açıklamalarda bulunan Teknik patron Kemal Kılıç, "Göztepe maçı bizim açımızdan final niteliğini taşıyor. Ekibimiz dışarıda daha iyi oynuyor. İlk iki için mücadele edeceğimiz bir maç Göztepe'yi ve Göztepe seyircisinin gücünü biliyoruz. Bizde güçlü bir ekibiz. İzmir'e galibiyet için gidiyoruz.Galibiyetle döneceğiz."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kemal Kılıç Hatayspor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title