Haberler

Göztepe Kalecisi Gökhan: "Lige Damga Vuracağız"

Ptt 'inci Lig'in yeni takımı Göztepe'nin Kayseri Erciyesspor'dan trasfer ettiği kaleci Gökhan Değirmenci, "Hedefleri olan bir takıma geldim. Lige damga vuracağız" dedi.

Ptt 'inci Lig'in yeni takımı Göztepe'nin Kayseri Erciyesspor'dan trasfer ettiği kaleci Gökhan Değirmenci, "Hedefleri olan bir takıma geldim. Lige damga vuracağız" dedi.

DHA'YA AÇIKLAMA YAPTI

Sarı kırmızı takımda 2'nci kaptanlığa getirilen Gökhan Değirmenci, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) özel açıklamalarda bulundu. Palandöken Kayak Merkezi'ndeki Xanadu Snow White Oteli'nin çok yakınındaki deniz seviyesinden 2000 metre yükseklikteki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde günlük antrenmanlarını yaptıklarını belirten Gökhan, Göztepe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti. Gökhan, daha sonra şunları söyledi.

"Öncelikle kamp ortamımız çok güzel. Hem otel, hem saha, hem de hava şartları çok iyi. Tam kamp yapmaya uygun bir yerdeyiz. Takım olma yolunda ilerliyoruz. Ben de İzmirliyim ve İzmir kulübünde top oynamayı her zaman istemişimdir. Şimdi bu Göztepe'de nasip oldu. Göztepe, hedefleri olan bir kulüp. Geleceği olan bir takım. Bende o yüzden buradayım. İnşallah hep beraber takım arkadaşlarımızla, camiamızla birlikte iyi bir sezon geçirip Göztepe'yi layık olduğu yere taşıyacağız."

KARAHAN: "KALECİLERİME GÜVENİYORUM"

Göztepe'nin kaleci antrenörü Adnan Karahan, taraftarın yüreğine su serpecek mesaj verdi. Gökhan Değirmenci, Oğuzhan Bahadır, Egemen Gençalp, Göktuğ Bakırbaş'tan oluşan kalecilerinden memnun olduğunun vurgulayan Adnan Karahan, şunları söyşledi:

"Kalecilerime güveniyorum. Adaptasyon idmanlarına başladık.Amacımız önümüzdeki sezon kalecilere bir problem yaşatmamak ve Göztepe'yle güzel bir sezon geçirmek. Çünkü kale önemli. Kalede bir problem yaşayacağımızı da zannetmiyoum. Gerek kale gerek takımın bütünlüğünde güzel bir Göztepe seyrettireceğimize inanıyoruz. Geçen sene en az gol yiyen kale Göztepe'ydi. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Onu da başarıcağımızı düşünüyorum."

- Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Erciyesspor Doğan Haber Ajansı Palandöken Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

BU TAKIM DELER

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title