Haberler

Göztepe, Gümüşhanespor Deplasmanında

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren 26 puana sahip 3' üncü sıradaki Göztepe yarın 20 puanla 7'nci durumdaki Gümüşhanespor'a konuk olacak.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren 26 puana sahip 3' üncü sıradaki Göztepe yarın 20 puanla 7'nci durumdaki Gümüşhanespor'a konuk olacak. Gümüşhane Yenişehir Stadı'nda Bayram Başkan'ın düdük çalacağı karşılaşma saat 13.00'te start alacak. Sarı kırmızılılarda sakatlıkları süren Metin, Cihan ve kaleci Egemen forma giyemeyecek.

Teknik direktör Metin Diyadin, Gümüşhanespor karşısında galip geleceklerini belirterek, "Şampiyonluk yarışında çok kritik bir maça çıkıyoruz. Rakiplerimiz Bandırmaspor ve İnegölspor da bu hafta oldukça zor karşılaşmalara çıkacak. Kocaeli Birlikspor galibiyetinin ardından Gümüşhanespor'u da yenerek zirve yarışından kopmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gümüşhanespor Bayram Başkan Yenişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title