Haberler

Göztepe'den Taraftarına Çağrı

TFF 1. Lig'de 4 Aralık Pazar günü lider Yeni Malatyaspor'u konuk edecek Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, taraftarlarının yanlarında olmalarını beklediklerini söyledi.

TFF 1. Lig'de 4 Aralık Pazar günü lider Yeni Malatyaspor'u konuk edecek Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, taraftarlarının yanlarında olmalarını beklediklerini söyledi.

Buruk, yaptığı yazılı açıklamada, pazar günü kendi evlerinde lidere karşı çok önemli ve kritik bir maça çıkacaklarını belirtti.

Liderle mücadele edecek olmalarının ve son 2 haftadır istemedikleri şekilde puan kayıpları yaşamalarının bu maçın önemini daha da arttırdığını bildiren Buruk, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Özellikle kendi sahamızda, seyircimizin önünde hem oyun hem de sonuç anlamında başarılı bir grafiğimiz var ve bunu sürdürmek istiyoruz. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bu maçı kazanarak Yeni Malatyaspor ile puan farkını eritmek ve altımızdaki rakiplerimiz ile puan farkını yükseltmek amacındayız. Bizim itici gücümüz olan taraftarımızın bu maçta da yanımızda olmasını bekliyoruz. Zaten bu beklentimize her zaman fazlasıyla yanıt verdiler. Taraftarımızın sadece bize destek vermesini, bunun dışında hiçbir kötü olayın yaşanmamasını istiyoruz. Biz de saha içinde futbola odaklanarak, iyi futbol oynayarak ve kazanmak için elimizden geleni yaparak bunu destekleyeceğiz. İnşallah maç sonunda yine hep beraber seviniriz."

TFF 1. Lig'de 4 Aralık Pazar günü saat 18.30'da başlayacak Göztepe-Yeni Malatyaspor karşılaşması, Bornova Stadı'nda oynanacak.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Okan Buruk Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title