Haberler

Göztepe'den Muhren Taarruzu

Ptt 1'inci Ligi'nde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Göztepe, aradığı golcüyü Hollanda'da buldu.

Ptt 1'inci Ligi'nde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Göztepe, aradığı golcüyü Hollanda'da buldu.

Osmanlıspor'dan Umut Nayir'i renklerine bağlayıp FC Bastia'dan Famoussa Kone'yle prensip anlaşmasına varan sarı kırmızılılar, forvet hattına yapılacak 3'üncü takviye için AZ Alkmaar'ın golcüsü Robert Muhren'le görüştü. Teknik direktör Okan Buruk, Muhren'in işini pazartesi günü başlayacak Erzurum kampına kadar bitirmeak istediklerini söyledi. Muhren'e alternatif olarak başka yabancılarla da görüştüklerini açıklayan Buruk, "Güçlü bir hücum hattıyla lige başlamak istiyoruz. Ayrıca kanatlara da takviye yapabiliriz" dedi.

Futbola RKAV Volendam'da başlayan Muhren, Ajax altyapısında oynadıktan sonra FC Volendam'da profesyonel sözleşme imzaladı. 2014-15'e kadar bu kulüpte forma giyen 27 yaşındaki futbolcu geride bıraktığımız sezonu AZ Alkmaar'da geçirdi. Alkmaar'da 18 lig, 7 UEFA Avrupa Ligi ve 5 de Hollanda KNVB Kupası maçında görev yapan Muhren 4 gol attı. Oyuncu profesyonel kariyerinde 120 karşılaşmada fileleri 47 kez sarsmayı başardı. Göztepe'nin prensipte anlaşma sağladığı Osmanlısporlu defans oyuncusu Ahmet Kesim'in de pazartesi günü başlayacak Erzurum kampına dahil olacağı öğrenildi.

HALİL: "DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK"

Geçen sezon kiralık olarak Vartaş Elazığspor'da oynadıktan sonra yeniden Göztepe'ye dönen kanat oyuncusu Halil Akbunar, sarı kırmızılı formayı çok özlediğini söyledi. Göztepe ile 2014-2015 sezonunda 2'nci Lig'de şampiyonluk yaşadığını ardından takımdan ayrıldığını hatırlatan 23 yaşındaki futbolcu, şunları söyledi:

"Dönüşüm muhteşem olacak. Yeniden taraftarımızın huzuruna çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Kulübümüzün değerini çok iyi anladım. Forma rekabetinin üst düzeyde geçeceğini biliyorum. Sahada olmak için her şeyimi vereceğim."

ENES VE TUNCAY KİRALANDI

Göztepe, 2 genç futbolcusu Mehmet Enes Öztürk ve Tuncay Kılıç'ı Hatayspor'a kiraladı. Teknik direktör Okan Buruk, 2 oyuncunun da gelecek vaad ettiğini belirterek, "Tuncay ve Enes ileriki dönemlerde mutlaka Göztepe'ye hizmet edecektir. Ancak şu anda tecrübe kazanmaları şart" dedi. Buruk, takımdaki diğer genç oyuncular, İsmail Can, Göktuğ, Salim ve Fatih Kurucuk'u ise kamp kadrosuna dahil etti.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Okan Buruk Hollanda Erzurum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title