Haberler

Göztepe'de Yılmaz Vural İşbaşı Yaptı

TFF 1. Lig'de deplasmanda alınan 4-0'lık Eskişehirspor mağlubiyeti sonrası Teknik Direktör Okan Buruk'la yollarını ayıran Göztepe'de 1.5 yıllığına göreve getirilen Teknik Direktör Yılmaz Vural, takımın başındaki ilk idmanına çıktı.

TFF 1. Lig'de deplasmanda alınan 4-0'lık Eskişehirspor mağlubiyeti sonrası Teknik Direktör Okan Buruk'la yollarını ayıran Göztepe'de 1.5 yıllığına göreve getirilen Teknik Direktör Yılmaz Vural, takımın başındaki ilk idmanına çıktı.

Urla Adnan Süvari Tesisleri'ndeki idman öncesi 31 yaşına giren sağ kanat Sinan Özkan için doğum günü pastası kesildi. Yılmaz Vural, Sinan'ı tebrik ederek futbolcusuna elleriyle pasta yedirdi. Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya da çalışma öncesi futbolcuların motivasyonunu artıracak bir konuşma yaptı.

Neşeli tavırları ve esprileriyle dikkat çeken Teknik Direktör Vural, futbolcularla tek tek tokalaşarak tanıştı. Sarı-kırmızılı ekibi en az Okan Buruk kadar iyi tanıdığını dile getiren  Vural, "Ben, hep kendi kendime hayıflanıp dururdum, 'Bir büyük takım çalıştıramadım' diye. Bundan büyüğü var mı? İşte geldim büyük bir takıma. Göztepe'nin geçmişine bakıldığında üzülüyor insan. Süper Lig'den birkaç takımdan teklif aldım, ama buraya daha amatör duyguyla geldim" diye konutu.

Yılmaz Vural, "Ligde 31'inci senem. Göztepe, 27'nci kulübüm. Göztepe'ye gelmek bir türlü nasip olmamıştı. Taraftardan ricam sabırlı olmaları. Oyuncular baskının kendilerini olumsuz etkilediğini, bir an evvel kazanmak için aceleci davrandıklarını, bunun kendilerine pahalıya patladığını söylediler. Biraz rahat versinler. Unutmasınlar 90+6. dakikalarda maç kazanılıyor. Bir maç bitmeden gösterilen tepki bu kadar köklü camianın taraftarına yakışmaz. Bekle maç bitsin, öyle göster tepkiyi. Empati yapmalılar. Benim taraftarım takımına destek vermeyi düşünsün" dedi.

Sosyal hayatta çok renkli bir adam olduğunu ama işe başladığında 24 saat çalıştığını ifade eden tecrübeli teknik patron, "İstanbul'da oturuyorum ben ama, artık 2.5 ay burada işimize yoğunlaşacağız. Takıma ufak tefek dokunuşlar yapmamız lazım" yorumu yaptı.

Göztepe'nin direk Süper Lig'e çıkması gerektiğini, ancak Play-Off'u da ellerinde tutmaları gerektiğini anlatan Yılmaz Vural, kalan 9 maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Vural, bazı oyuncuların uzun izin kullanmasını yanlış bulduğunu dile getirdi. Vural'ın ekibinde Cemal Tosun, Mehmet Demirtaş, Serhat Umar ve İzzet Karakulak yer aldı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Yılmaz Vural Okan Buruk Urla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title