Haberler

Göztepe'de Yeni Rota Oğuzhan

Kaleci arayışını sürdüren Göztepe, rotasını İstanbul Başakşehirli Oğuzhan Bahadır'a çevirdi.

Kaleci arayışını sürdüren Göztepe, rotasını İstanbul Başakşehirli Oğuzhan Bahadır'a çevirdi.

Göztepe, Mersin İdmanyurdu'nun Türk asıllı Lihtenştaynlı file bekçisi Cengiz Biçer'le el sıkışmasına rağmen 27 yaşındaki kalecinin 2 sezonda sadece 2 maç oynaması yüzünden geri adım attı. Göztepe'in İstanbul Başakşehir kaleci Oğuzhan'la görüşmelere başladığı bildirildi. Profesyonel futbol yaşamına Niğdespor'da başlayan 34 yaşındaki Oğuzhan, daha sonra Fenerspor, Ankaragücü, Elazığspor ve Konyaspor'da da görev yaptı.

Geçen sezon PTT 1'inci Lig'de, eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Başakşehir'de 28 maça çıkan Oğuzhan, turuncu lacivertlilerle şampiyonluk sevinci yaşadı. Bu arada sportif direktör Barış Güçlü, prensipte anlaştıkları Yeni Malatyaspor'lu Eren, Beşiktaşlı Koray, Kartalspor'lu Ramiz, Aydınspor 1923'ten Seçkin ve Balıkesirsporlu Ertuğrul'a bir aksilik olmazsa yarın imza attıracaklarını söyledi. Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kuracaklarını belirten Güçlü, "Bu ligi forse edecek bir takım oluşturacağız" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Oğuzhan Bahadır Başakşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title