Haberler

Göztepe'de Yabancıya Yöneldi

Ptt 1'inci Lig'de ikinci yarıya cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Vartaş Elazığspor maçıyla başlayacak Göztepe, yabancı transferinde atağa geçti.

Ptt 1'inci Lig'de ikinci yarıya cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Vartaş Elazığspor maçıyla başlayacak Göztepe, yabancı transferinde atağa geçti. Şu ana kadar Manisasporlu İsmail Köse, Medipol Başakşehirli Gençer, Kasımpaşalı Kerem ve Vartaş Elazığsporlu Serdar'a imza attıran sarı kırmızılıların Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'lu orta saha oyuncusu Alanzinho'yu da listeye aldığı öğrenildi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan ayrılmak istediği bildirilen Alanzinho'nun menajeriyle temasa geçen yönetim, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'lu yöneticilerle de masaya oturduğu belirtildi. Görüşmede Alanzinho-Maah takası gündeme gelirten, teknik direktör Metin Diyadin'in Alanzinho'da ısrarcı olduğu kaydedildi.

Öte yandan Almanyla'da 2'nci Bundesliga takımlarından Bochum'dan forvet oyuncusu Simon Terodde de Göztepe'nin takibine girdi. Kariyerinde Duisburg, Fortuna Düsseldorf, Köln ve Union Berlin'de de forma giyen 27 yaşındaki Terodde'nin 222 maçta 84 gol attığı belirtildi. Kaleci arayışını sürdüren yönetim, eski Galatasaraylı Semih Yuvakuran'ın oğlu Utku Yuvakuran'la ilgileniyor. Halen Beylerbeyi formasını giyen genç eldiveni listeye alan yönetim, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da istediği milli kaleci için nabız yokluyor. Sarı-kırmızılılar, Karşıyaka ile yollarını ayırmaya hazırlanan sağ bek Serdar Kurtuluş'a imza attırmak için gün sayıyor.

Göztepe'nin ara transferde yollarını ayırdığı sağ bek Benjamin Fuchs ile golcü Emrah Metoğlu'nun yeni takımları belli oldu. Sezon ortasında süresiz kadro dışı kalan Fuchs'un PTT 1'inci Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı. Uzun süre belinden yaşadığı sakatlık yüzünden forma giyemeyen Emrah da Pendikspor'a kiralandı. Göztepe yönetimi Emrah'ın Mayıs 2016'da bitecek sözleşmesini 1 sene daha uzattı. Göztepe'de yine satılık listesine konan stoper Erkan Sekman'ın da Balıkesirspor ile flört ettiği açıklandı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Serdar Kurtuluş Galatasaray Elazığspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title