Haberler

Göztepe'de Timur İsyanı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda lider Bandırmaspor'la karşılaşacak Göztepe'de Tepecikspor randevusunda kırmızı kart gören Timur'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) 3 maç ceza vermesi, tepki yarattı.

Gördüğü kırmızı kartın bile ağır olduğunu söyleyen golcü futbolcu, "Karara inanamıyorum. Oyundan atılmam dahi tartışılırken 3 maç ceza verilmesi büyük skandal. Rakibe kasti bir hareket yapmadım. 1 maç bekliyordum. Nasıl böyle bir yargıya varırlar anlamış değilim" dedi.

Ceza kararıyla şoke olan yönetimin pozisyonun görüntüleriyle birlikte Tahkim Kurulu'na itiraz edeceği, gerekirse duruşmalı toplantı isteyeceği öğrenrildi. Timur'un atıldığı pozisyonda faule maruz kalan Volkan'ın bile kırmızı kartın ağır olduğunu söylediğini hatırlatan teknik direktör Metin Diyadin, "Böyle bir ceza beklemiyorduk. Dilerim adalet yerini bulur" açıklamasını yaptı.

PFDK'ya tepki gösteren taraftarlar, "TFF başka maçı izleyip karar vermiş sanırım... 3 maç az olmuş, 2 yıl verilseymiş... Oldu olacak toptan lisansını iptal edin... Şampiyon olmamız engellenemez" gibi mesajları yayınladı.

SEYİRCİSİZ 10'UNCU MAÇ

Bandırma İlçe Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararla pazar günü oynanacak Bandırmaspor maçına girmeleri yasaklanan Göztepeli taraftarlar, bu sezon 10'uncu defa takımlarını stattan izleyemeyecek. Daha önce Gölbaşıspor, Tepecikspor, Bugsaşspor, Ankaragücü ve Sarıyer deplasmanlarına güvenlik gerekçesiyle alınmayan, İzmir'de ise seyircisiz oynama cezası yüzünden Kahramanmaraşspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, İnegölspor ve Tepecikspor müsabakalarını seyredemeyen sarı kırmızılılar, sadece 14 karşılaşmada tribünden Göztepe'ye destek verdi.

ERKAN STOPERE

Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Göztepe'de savunmada yaşanan sakatlıklar, teknik heyeti zor durumda bıraktı. Metin Diyadin'in sakatlığı süren Cemil ve kasığındaki ödem yüzünden durumu belirsiz olan Sabutay'ın yokluğunda Erkan'ı stopere çekebileceği öğrenildi.

Asıl pozisyonu sağ bek olan tecrübeli futbolcu, zaman zaman stoperde de görev yapmıştı. Bu arada Emrah ile Ümit'in idmanlarını sürdürdüğü, iyileşme aşamasında olan iki golcünün büyük bir aksilik yaşanmaması halinde sahadaki yerlerini alacakları ifade edildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Metin Diyadin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title