Haberler

Göztepe'de Kaya'nın Sakatlık Korkusu

Göztepe yeni sezon hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdürürken, teknik direktör Suat Kaya, 26 kişilik kadroda şu ana kadar hiçbir oyuncunun sakatlanmadığını söyledi.

Göztepe yeni sezon hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdürürken, teknik direktör Suat Kaya, 26 kişilik kadroda şu ana kadar hiçbir oyuncunun sakatlanmadığını söyledi. Kızılcahamam ve Bolu'da iki kamp yapıp 7 özel maç oynadıklarını hatırlatan Kaya, "Ne darbeye ne de zemine bağlı sakatlık olmadı. En büyük mutluluğum kazasız belasız kampları tamamlamak" diye konuştu.

Tesisin zeminine övgüler yağdıran Kaya, "Sahamız çalışmaya çok elverişli. Geçmişte oyuncular zemine bağlı ağır sakatlıklar yaşamış. Şimdi böyle bir korkumuz kalmadı" yorumunu yaptı. 31 Ağustos Pazar günü ligin ilk maçında deplasmanda oynayacakları Gölbaşıspor karşılaşmasına kadar hazır hale geleceklerini belirten Kaya, "Mental ve taktik olarak bir çok eksiğimizi giderdik" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızılcahamam Suat Kaya Bolu Urla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title