Haberler

Göztepe'de Hedef 3 Puan

Ptt 1'inci Lig'de 7'nci hafta randevusunda cumartesi günü deplasmanda Yeni Malatyaspor'la karşılaşmaya hazırlanan Göztepe, zorlu randevu öncesi dış saha performansına güveniyor.

Ptt 1'inci Lig'de 7'nci hafta randevusunda cumartesi günü deplasmanda Yeni Malatyaspor'la karşılaşmaya hazırlanan Göztepe, zorlu randevu öncesi dış saha performansına güveniyor. Geçen sezon 2'nci Lig'de ve bu sezon PTT 1'inci Lig'de toplam 19 deplasman karşılaşmasına çıkan sarı kırmızılı ekip sadece 1 kez yenilgi yüzü gördü. Göztepe bu müsabakalarda 8 galibiyet alırken, 10 kez de evine 1 puanla döndü. 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olduğu geçen sezon yalnızca Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 kaybeden İzmir temsilcisi rakip ağlara 34 gol bırakırken, kalesinde 21 gol gördü.

Rakiplerine sadece 1 kez teslim olduğu 19 maçı kapsayan 398 günlük performansını Yeni Malatyaspor karşısında da sürdürmeyi hedefleyen Göztepe, bu sezon evinde hiç maç kazanamazken dışarıda Adanaspor'u 2-0, Denizlispor'u 2-1 yenip, Şanlıurfaspor'dan 1-1'lik skorla 1 puan koparmayı başardı. Yeni Malatya maçına çıkış gözüyle bakan Teknik Direktör Metin Diyadin, galibiyetten başka bir seçenek düşünmediklerini söyledi. Diyadin, "Deplasmanlarda kazanılacak 3 puan zirveyi hedefleyen takımlar için çok önemli. Rakibimiz de çıkış arıyor. Kolay bir mücadele olmayacak" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeni Malatyaspor Diyarbakır İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title