Haberler

Göztepe'de Halil'e Açık Kapı

Göztepe  teknik direktör Metin Diyadin, ciddi bir teklif gelmesi halinde satılması kararlaştırılan Halil Akbunar'a açık kapı bıraktı.

Yönetimin, önünü açmak amacıyla Süper Lig ya da yurt dışından bir kulübe gidebileceğini açıkladığı genç futbolcuya henüz ciddi bir teklif gelmezken Metin Diyadin ise Halil'i yeni sezonda kadroda düşünebileceğini söyledi. Metin Diyadin, "Halil üst liglere transfer olmazsa futbol hayatına Göztepe'de devam edebilir. Eğer PTT 1'inci Lig'de kalacaksa, burada oynar" açıklamasını yaptı.

Yurt dışından dönen Metin Diyadin, transfer listesini yarın yönetime vereceğini söyledi. Avrupa'da 20'ye yakın oyuncu belirlediğini vurgulayan Metin Diyadin, "Transfere hız veriyoruz. Kulüp CEO'su Barış Güçlü belirlediğim isimlerle anlaşmak için çalışmalara başlayacak" dedi. Avrupa'da takip ettiği pek çok futbolcunun ülkelerinin milli takımlarında görev aldığını ifade eden Diyadin, "Elbette bir oyuncuya milyonlar veremeyiz. Transferde acele etmeden, en doğru kararları vereceğiz" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Diyadin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title