Haberler

Göztepe'de Gökhan Son 6 Maçta Forma Giyemedi

Ptt 1'inci Lig'de bu sezon beklentilerin uzağında kalarak taraftarını üzen Göztepe'de kaleci Gökhan Değirmenci son 6 haftada kayıplara karıştı.

Ptt 1'inci Lig'de bu sezon beklentilerin uzağında kalarak taraftarını üzen Göztepe'de kaleci Gökhan Değirmenci son 6 haftada kayıplara karıştı. Sezon başında adı Galatasaray ile anılmasına rağmen Kayseri Erciyesspor'dan Göztepe'ye transfer olan Gökhan Değirmenci son 2 maçta 18 kişilik kadroya bile giremedi.

Son olarak 2-2 berabere sonuçlanan Altınordu derbisinde kaleyi koruyan ve yediği gollerle eleştirilen Gökhan, ardından Adana Demirspor, Karşıyaka, Samsunspor ve Boluspor maçlarında Atacan'ın yedeği oldu.

Teknik Sorumlu Mehmet Aurelio 1461 Trabzon deplasmanında kalede Atacan'ı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasında ise altyapıdan yetişen Göktuğ Bakırtaş'ı oynatırken, Gökhan kadroda yer almadı. Annesi Hatice Değirmenci'nin ağır hastalığı ve ardından vefatı yüzünden sezonu moralsiz geçirip bir türlü futbola konsantre olamayan 27 yaşındaki file bekçisinin Multigroup Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor karşılaşmalarında da kadroda yer almayacağı öğrenildi. Gökhan'ın sarı kırmızılı kulüple 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Erciyesspor Galatasaray Altınordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title