Haberler

    Göztepe'de Efsaneler Yıllar Sonra Bir Araya Geldi

    Türkiye 1. Ligi'ne yükselen Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, Adnan Süvari Tesisleri'ne davet ettiği Göztepe'nin efsane oyuncularına sürpriz yaptı.

    Göztepe'nin efsane kadrosu yıllar sonra bir araya geldi.

    Göztepe'de uzun yıllar doktorluk yapan Ekrem Hakkı Özkan, antrenör Ahmet Cücen ve oyuncular Nevzat Güzelırmak, Cenap Öztezel, Halil Kiraz, Ertan Öznur, Nihat Yayöz, Mehmet Işıkal, Mehmet Aydın, Fevzi Zemzem, Ceyhan Yazar, Mehmet Türken, Ali Çağlar, Özer Yurteri, Cudi Vergili, Doğan Küçükduru ve Ulvi Kiremitçiler’in katılımı ile gerçekleşen organizasyonda hem yöneticiler hem efsane takım unutulmaz bir gün yaşadı.

    Adnan Süvari Tesisleri gezildi


    Önce tesislerde A takımın yemek yediği yerde yöneticilerle birlikte yemek yiyen efsane takım daha sonra Adnan Süvari Tesisleri'ni gezdi.

    Adnan Süvari Tesisleri'nde efsane takımı ağırlayan Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, efsane kadronun eskiden antrenmanlarda giydiği eşofman üstünün aynını hazırlatıp, tüm takıma hediye ederek efsane kadroya büyük bir sürpriz yaptı. Eşofman üstlerini giyerek geçmişe dönen efsane oyuncular daha sonra hünerlerini yeşil sahada gösterdi.

    Efsane takım sahaya indi


    Geçmişte elde ettiği başarılarla Türk sporunda adından söz ettiren Göztepe'nin emektar oyuncuları, eşofman üstlerini giyerek sahaya indi. Kıran kırana geçen maçın ardından efsane oyuncular Mehmet Sepil’e imzaladıkları forma ve topu hediye etti.

    Bu hediye karşısında duygulanan Sepil; “Bir kulüp ve bir takım düşünün üzerinden yıllar geçse bile bir anda bu kadar kişi toplanabiliyor. Göztepemiz’i efsane yapan burada bulunan ağabeylerimizdir. Bizim en büyük hayalimiz efsane takımımızın yıllar önce elde ettiği başarıları tekrar Göztepemiz’e yaşatmaktır. Bu organizasyona gelen herkese çok teşekkür ediyor, 90. yılımızı kutlayacağımız 14 Haziran’da efsane kadromuzu tekrar yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.

    Göztepe'nin efsane kadrosu adına konuşan Nevzat Güzelırmak; “Adnan Süvari Tesislerinden etkilenmemek mümkün değil. Bu tesisler Göztepemiz için büyük bir önem taşıyor. Ne mutlu böyle bir başkanımız var. Bizlere harika bir gün yaşattığı ve Göztepemiz’e bu imkanları sağladığı için Başkanımız Mehmet Sepil’e ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mehmet Sepil Ali Çağlar Ceyhan Aydın Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title