Haberler

Göztepe'de Cleyton Şoku

Ptt 1'inci Lig'de pazartesi günü Şanlıfurspor'u Manisa'da ağırlamaya hazırlanan Göztepe'de Aleksandre Cleyton şoku yaşanıyor.

Ptt 1'inci Lig'de pazartesi günü Şanlıfurspor'u Manisa'da ağırlamaya hazırlanan Göztepe'de Aleksandre Cleyton şoku yaşanıyor. Geçtiğimiz pazar günü İstanbul'da Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçı sonrası gribe yakalanan Brezilyalı futbolcunun İzmir dönüşünde apar topar hastaneye kaldırıldığı açıklanırken, oyuncunun 4 gündür antrenmanlara katılmadığı belirtildi. Serum ve iğne tedavisiyle iyileştirilmeye çalışılan Cleyton'un hala hastalığı atlamadığı ifade edildi. Teknik direktör Metin Diyadin tecrübeli futbolcunun Şanlıurfaspor randevusunda oynayıp oynamayacağının belirsizliğini koruduğunu söyledi.

Metin Diyadin, "Cleyton yüksek ateş, kusma ve ishal şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı. Şu an toparlanmış değil. Oynaması zor görünüyor" diye konuştu. Merakla beklenen yeni transfer Diarra'nın da son durumunu değerlendiren Diyadin, "Diarra takıma çok çabuk uyum sağladı. Önümüzde 3 gün daha var. Fiziki durumunu görüp ilk 11'de görev vermeme kararımı netleştireceğim" açıklamasını yaptı.

Vartaş Elazığspor ve Adanaspor maçlarından sakatlığından dolayı kadroya giremeyen yeni transfer İsmail Köse de tamamen iyileşirken, fenç futbolcunun Şanlıurfaspor maçında görev alması bekleniyor.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Metin Diyadin İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title