Haberler

Göztepe'de Çifte Sevinç

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Birlik Nakliyat Düzyurtspor'u 2-0 mağlup eden Göztepe'nin mutluluğu, lider Bandırmaspor'un da berabere kalmasıyla ikiye katlandı.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Birlik Nakliyat Düzyurtspor'u 2-0 mağlup eden Göztepe'nin mutluluğu, lider Bandırmaspor'un da berabere kalmasıyla ikiye katlandı.

Rakipleriyle puan farkının 4'e indiğini hatırlatan teknik direktör Metin Diyadin, "Kalan 6 maçımızı da kazanarak ligin ilk yarısını zirvede bitireceğimize inanıyoruz. Biz kazandıkça, rakiplerimiz takılacaktır. Aradaki puan farkı beni telaşlandırmıyor" yorumunu yaptı.

Göztepe'nin bir an önce 2'nci Lig'den kurtulması gerektiği belirten Metin Diyadin, "Burada ne futbol kalitesi var ne de düzgün bir stat. Eğer PTT 1'inci Lig'e çıkarsak önümüz açılacak" diye konuştu. Takımın performansından son derece memnun olduğunu sözlerine ekleyen Metin Diyadin, "2 haftadır gol yemiyoruz. Ofansif olarak da oldukça güçlüyüz" dedi.

Öte yandan Birlik Nakliyat Düzyurt maçında sarı kart gören golcü Timur, cezalı duruma düştü.

GÖZTEPE MANİSA'YI İSTİYOR

Hafta sonunda Pazarspor'u ağırlamaya hazırlanan Göztepe, Atatürk Stadı'nın bakımda olması yüzünden 9 Kasım'daki müsabakayı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynamayı planlıyor. Manisaspor yönetimiyle bu yönde görüşmeler sürerken yönetimin siyah beyazlı ekibin de aynı gün iç saha maçı olması nedeniyle Pazarspor randevusunun tarihinde değişiklik talep edeceği bildirildi. Bucaspor'dan olumsuz yanıt alan Göztepe'nin alternatifleri arasında Kuşadası, Tire ve Turgutlu da bulunuyor.

HERNTBOLDA 5'TE 5

Hentbol Erkekler 1'inci Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Göztepe, Adana Çukobirlik'i 28-20 yenerek 5'te 5 yaptı. Liderliğini sürdüren sarı kırmızılılar en yakın rakibine 2 puan fark atarken, sergilediği performansla da beğeni topladı. Geride kalan 5 haftada filelere 147 gol bırakan Göztepe, kalesinde ise 109 gol gördü. Göztepe, 6'ıncı hafta maçında pazar günü deplasmanda Yeditepe ile kozlarını paylaşacak. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Birlik Nakliyat Düzyurtspor Metin Diyadin Pazarspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title