Haberler

Göztepe'de Ceza Korkusu

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Nazilli Belediyespor'la zorlu bir karşılaşmaya çıkacak Göztepe'de, taraftarın olası bir küfürlü tezahüratı, saha kapatma cezasına yol açacak.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Nazilli Belediyespor'la zorlu bir karşılaşmaya çıkacak Göztepe'de, taraftarın olası bir küfürlü tezahüratı, saha kapatma cezasına yol açacak. Sarıyer maçında 4, Altay derbisinde 8 ve Bandırmaspor mücadelesinde 12 bin TL para cezası alarak sınıra gelen sarı kırmızılılar, küfürlü tezahürat durumunda 4'ncü ihlalden 1 maç seyircisiz oynama ve 3 bin TL para cezası alacak. Şampiyonluk yarışında takımlarını yalnız bırakmak istemeyen sağduyu sahibi taraftarlar, sosyal paylaşım sitelerinde küfürlü tezahürat yapılmamaması çağrısında bulunuyor.

Teknik direktör Metin Diyadin, Nazilli Belediyespor'la ilk yarının en kritik maçlarından birini oynayacaklarını belirterek, "2 haftadır deplasmanda oynuyoruz. Evimize döneceğimiz Nazilli Belediyespor randevusunda tribünleri dolu görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Sarı kırmızılılarda cezalı İsa Akgöl'ün yerine ise sol bekte kimin oynayacağı netleşmedi. İsa'nın alternatifinin olmaması teknik ekibi sıkıntıya sokarken, Diyadin'in tecrübeli oyuncunun yokluğunda sağ bek Fatih'e görev vermesi bekleniyor. Göztepe'de İsa'nın yanı sıra sakatlıkları süren golcü Tahir, orta saha Furkan ve stoper Metin'in de Nazilli Belediyespor sınavında oynaması zor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Diyadin Sarıyer Nazilli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title