Haberler

Göztepe'de Büyük Coşku

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Gümüşhanespor'u 1-0 yenerek geçen hafta kaybettiği liderliği geri alan Göztepe'de maç sonunda büyük coşku yaşandı.

Taraftarlar, Bandırmaspor'un Sarıyer deplasmanında yenilmesiyle zirveye çıkan takımlarını bağrına bastı. Yaklaşık 20 bin kişi Atatürk Stadı'nı "Şampiyon Göztepe" tezahüratlarıyla inletirken, futbolcular da tribünlerle birlikte liderliği doyasıya kutladı.

Göztepeli futbolcular, Gümüşhanespor galibiyetinin ardından yönetimin özel olarak yaptırdığı 'İnandık' yazılı tişörtleri giyerek zaferi kutladı. Başkan Mehmet Sepil ve yöneticiler hep bir ağızdan İsyan Marşı'nı söyledi.

Başkan Mehmet Sepil'le fotoğraf çektirip tezahürat yapan Göztepeliler, uzun bir süre stattan ayrılmadı. Göztepe'nin efsane isimlerinden Halil Kiraz ve Nevzat Güzelırmak da protokol çıkışında Mehmet Sepil'i tebrik etti.

Sarı kırmızılı ekibin tecrübeli golcüsü Timur, yine kurtarıcı oldu. Teknik direktör Metin Diyadin'in ikinci yarıda hiçbir maçta ilk 11'de oynatmadığı usta ayak, 79'uncu dakikada penaltıdan attığı golle takımına altın değerinde 3 puanı getirdi. Deneyimli forvet, Kahramanmaraşspor, İnegölspor ve Ankaragücü müsabakalarının ardından oyuna sonradan dahil olduğu bir maçta daha gol atmanın mutluluğunu yaşadı. 1-1 biten İnegölspor randevusunda 90+2'de attığı golle takımına beraberliği getiren Timur, Göztepe'nin 2-1 kazandığı Ankaragücü sınavında da 82'nci dakikada fileleri sarsmıştı.

Sarıyer'e deplasmanda 3-2 mağlup olan Bandırmaspor'un 2 puan önünde liderlik koltuğuna oturan Göztepe, kalan 2 maçta evinde Kırklarelispor, deplasmanda da Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Bandırmaspor ise bu süreçte sahasında Hatayaspor, deplasmanda ise küme düşmesi kesinleşleşen Altay ile oynayacak. Göztepe 63 puanla 1'inci, Bandırmaspor 61 puanla 2'inci durumda bulunuyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gümüşhanespor Mehmet Sepil İnegölspor Sarıyer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title