Haberler

    Göztepe'de Altyapı Hedefi

    Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, oyun sistemine uygun, performansıyla kendini kanıtlamış altyapı oyuncularından en az 4'ünü, A takım kadrosuna dahil etmeyi planladığını bildirdi.

    Metin Diyadin, açıklamasında, kadronun kalabalık olmasının, maç kadrosuna giremeyen oyuncuların mutsuzluğuna, bunun da takımda olumsuz atmosfer oluşmasına yol açtığını söyledi.

    Kadro planlamasını 22 ila 24 sporcu üzerinden yaptığını dile getiren Diyadin, şunları kaydetti:

    "Oyun sistemime uygun, performansıyla kendini kanıtlamış altyapı oyuncularımızdan en az 4'ünü, kadroma dahil etmek istiyorum. Göztepe yönetimi de bu fikri ilke edinerek, her zaman uygulamayı hedeflemektedir. Önümüzdeki yıldan itibaren U-21 (A2) takımının sisteme katılması, genç oyuncuların gelişimi açısından önemli unsur olacaktır. Altyapıdan ne kadar çok genci A takıma kazandırabilirsek, takım içerisinde kulüp kültürünü bilen oyuncu sayısı artar ve takım ruhunu daha kolay yakalarız. Göztepe’nin geleceğini planlarken altyapıyla entegre çalışmak, olmazsa olmazımdır."

    Göztepe, pazar günü deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Metin Diyadin Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title