Haberler

Göztepe Bodrum Futbol Okulu 1. Yaşını Kutladı

Göztepe Bodrum Futbol Okulu, kuruluşunun 1. yılını kutladı.

Göztepe Bodrum Futbol Okulu, kuruluşunun 1. yılını kutladı. Bodrum'da bir otelde düzenlenen kutlama gecesine Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya da katıldı. Gecede ayrıca Göztepe Bodrum Futbol Okulu'nda yetişen futbolcuların amatör liglerde futbol oynayabilmeleri için kurulan Bodrum 1925 Spor Kulübü'nün de tanıtımı yapıldı.

Organizasyona Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya'nın yanı sıra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin ile çok sayıda davetli katıldı. Göztepe Bodrum Futbol Okulu sorumlusu Emrah Çatak yıl boyunca gerçekleştirilen etkinlikleri misafirlere bir sunumla göstererek okulun bundan sonraki hedeflerini anlattı.

Daha sonra bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Göztepe'nin kendisi için ayrı bir anlam ifade ettiğini dile getirerek "elimizden geldiğince onlarla el ele yürümekten son derece gururluyum, mutluyum" dedi.

Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya ise Mehmet Kocadon'un hem Göztepe'ye hem de spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek şunları kaydetti: "Çocuklarımız bizim geleceğimiz, rengi ne olursa olsun, milliyeti ne olursa olsun çocuklarımız için yapılan her projeye, her organizasyona canı gönülden destek vermekten büyük keyif alıyoruz"dedi.

Göztepe Bodrum Futbol Okulu sorumlusu Emrah Çatak ise Bodrumspor'u 2. Lige çıkarmak için Göztepe Spor Kulübü'nün Bodrumspor'a 2 futbolcuyu bedelsiz olarak vereceğini açıkladı. Sakarya'dan gelen Mehmet Başarır ve Burak Çavuş isimli iki gencin futbol topuyla sergilediği gösteri ise katılımcılardan yoğun alkış aldı. Gecede ayrıca Göztepe Bodrum Futbol Okulu'nda yetişen minik kramponlarını U11, U13, U14 ve amatör liglerde mücadele etmeleri amacı ile kurulan Bodrum 1925 Spor Kulubünün yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı.

Gecenin sonunda Göztepe Bodrum Futbol Okulu'nda top koşturan futbolcular sahneye davet edilerek hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Minik futbolcuların yaptığı "Göz Göz Göztepe" tezahüratı ise renkli görüntüler oluşturdu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Bodrum Çatak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title