Haberler

Göztepe-Adana Demirspor Soyunma Odaları

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, kendi sahalarında 3-1 kaybettikleri Adana Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Rakibin iyi pas yapan takım olduğunu biliyorduk. Onları önde baskılı oynatmadık.

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin, kendi sahalarında 3-1 kaybettikleri Adana Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Rakibin iyi pas yapan takım olduğunu biliyorduk. Onları önde baskılı oynatmadık. İlk ataklarında golü yedik. İkinci golü yiyince ataklarımızı sürdürüp gol bulduk ancak maçı özetlemek gerekirse bir Pote bizi yendi" yorumu yaptı. Diyadin, tribünlerin istifa çağrısı üzerine, "Ne zaman nerede ne yapacağımı iyi bilen biriyim. Hele ki bu Göztepe ise hiç problem değil. Bunları çok yaşadım. Hangi durumda neyi yapmam gerektiğinin tecrübesine ve kişiliğine sahibim" dedi.

ADANA Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise Göztepe'nin üst düzey oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu ifade ederek, "Ligin başında herkesin Süper Lig'e çıkar gözüyle baktığı bir takımla karşılaştık. Geçen hafta kazandığımız derbi özgüvenimizi yükseltti. Kötü günleri geride bıraktık. Son iki haftalık oyunumuz bizi umutlandırıyor. Önemli bir galibiyet aldık. İyi mücadele ettik. İlk golümüzün ardından ataklarımız sıklaştı. İkinci yarıda farkı artırabilirdik. Kazandığımız için mutluyuz, yarından itibaren Giresunspor maçını düşünmeye başlayacağız" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Demirspor Metin Diyadin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title