Haberler

Gözler, 'Kabine Revizyonu'na Çevrildi

AK Parti’nin yeni genel başkan adayı Ahmet Davutoğlu’nun, kongrede seçilmesinin ardından kuracağı kabinede yer alacak isimler de konuşulmaya başlandı.

AK Parti'nin yeni genel başkan adayı Ahmet Davutoğlu'nun, kongrede seçilmesinin ardından kuracağı kabinede yer alacak isimler de konuşulmaya başlandı.

Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti'nin kurucularından Burhan Kuzu'nun ismi Adalet Bakanlığı veya Başbakan Yardımcılığı için geçerken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile Başbakan Erdoğan'ın Siyasi Başdanışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan'ın Başbakan Yardımcısı olabileceği belirtiliyor. Davutoğlu'dan boşalacak Dışişleri Bakanlığı için ise AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun adı geçiyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından gözler 27 Ağustos'ta yapılacak olan AK Parti kongresi sonrasında kurulacak hükümete çevrildi.

AK Parti'nin kurucularından ve 12 yıldır Anayasa Komisyonu Başkanlığı görevini yürüten, Meclis Başkanlığı seçimlerinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tavsiyesi üzerine adaylıktan vazgeçen Burhan Kuzu'nun, kulislerde, Başbakan Yardımcılığı veya Adalet Bakanlığına getirileceği konuşuluyor. 17-25 Aralık operasyonlarında paralel yapıya karşı dik duruşuyla Başbakan Erdoğan'ın yanında yer alan ve yaptığı açıklamalarla dikkat çeken, 3 dönem kuralına takılan Kuzu'nun kabineye girmesine AK Parti grubu da destek veriyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Burhan Kuzu Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

EMİN:

BAŞÇAVUŞ HAKAN FİDAN İLK SIRADA DEĞERLENDİRİLECEK.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title