Haberler

Gözler AÖF Açıklamalarında ! AÖF Sınav Sonuçları Açıklanmak Üzere

Güncelleme:

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınav sonuçları hakkında detaylar. Binlerce öğrencinin ter döktüğü AÖF sınavı sonrası gözler yapılacak açıklamalarda. Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusu cevabını beklerken AÖF sonuçların açıklanma tarihiyle ilgili net bir tarih vermiyor. Önceki sınavlara bakıldığında yapılan tahminlere göre Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesinden yapılacak açıklamanın önümüzdeki 10 - 15 gün içerisinde yayınlanması bekleniyor. Sınav sonuçları açıklandığında aşağıdaki bağlantıdan öğrenci işlemleri ve sınav sonuçlarına ulaşabileceğiniz ekrana ulaşabilirsiniz.

AÖF öğrencileri için bu sene gireceği sınavların takvimini resmi olarak açıkladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sitesinden TC kimlik numarası ve şifre ile girilerek, sınav giriş yerleri öğrenilebiliyor ve giriş belgesi alınabiliyor 6-7 Aralık 2014 tarihlerinde yapılacak olan AÖF Güz Dönemi Ara Sınav giriş yerlerinizi öğrenmek için aşağıdaki linkten sorgulama yapabilirsiniz.

Sınava girmek için gerekli belgeler

1 Sınav Giriş Belgesi (bu belge-renkli veya siyah-beyaz olabilir)
2 Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım Kartı veya sınavda geçerli öğrenci kimlik belgesi.
3 Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi, Pasaport veya bunlara eşdeğer kimlik belgesi.
Not: Giriş belgelerinizin çıktısını aldığınızda tüm kenar çerçevelerinin göründüğünden emin olunuz.

Sınava Giriş Belgesi'ni nasıl alabilirim?

AÖF "Sınava Giriş Belgeleri" öğrencilerin adreslerine posta ile gönderilmeyecektir! Öğrenciler, "Sınava Giriş Belgesi"nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veyahttp://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak alabilirler. Öğrenciler Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan; sınav ili, bina, salon, sıra, sınav tarihi ve saatinde sınava girmek zorundadırlar. Sınava gireceğiniz binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görünüz. Ayrıca sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binada hazır bulununuz. Sınava giriş belgesinde belirtilen yerde ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için (mazeretli bile olsalar) başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Bu nedenle, her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir. Mazeretli bile olsalar, öğrenciler için mazeret sınavı açılmaz.

Öğrencilerin "Sınava Giriş Belgesi"nin dökümünü sınav tarihinden bir hafta öncesinden başlayarak AÖF Bürolarından veya http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi "Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)" linkinden T.C. kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak almaları gerekmektedir.


AÖF Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 30 gün içinde açıklanacaktır...

Sınav Geçme Notları:

84 – 100 AA 4,00 Geçti

77 – 83 AB 3,70 Geçti

71 – 76 BA 3,30 Geçti

66 – 70 BB 3,00 Geçti

61 – 65 BC 2,70 Geçti

56 – 60 CB 2,30 Geçti

50 – 55 CC 2,00 Geçti

46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti

40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti

33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

0 – 32 FF 0,00 Kaldı

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Anadolu Üniversitesi Aöf Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title