Haberler

Gözler Anadolu Üniversitesinde / AÖF Soruları Açıklandı ! Sıra AÖF Sonuçlarında

Güncelleme:

Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden AÖF sınav soru cevaplarını açıkladı. Milyonlarca öğrencinin gözü kulağı şimdi AÖF tarafından yapılacak sınav sonuçları açıklamalarına çevrildi. AÖF sınav sonuçları şu sıralar Anadolu Üniversitesi tarafından açıklanacak.

AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) sınav soru ve cevapları hakkında detaylar. Milyonları yakından ilgilendiren AÖF sınavı sonrası öğrencilerin gözü kulağı Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacak açıklamalara çevrildi. Öğrenciler 6-7 Aralık tarihlerinde ter döktükleri sınav sonrasında soru cevapların ve sonuçların açıklanacağı günü iple çekiyordu. Nihayet AÖF resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamayla 06.07.12 - 07.12.2014 tarihli AÖF ara sınav soru ve cevap anahtarları öğrencilerle paylaşıldı. Günlerdir soru cevapların yayınlanmasını bekleyen AÖF öğrencileri soruların yayınlanmasıyla http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr/ adresine akın edecek. Aşırı yüklenme sonucu anadolu.edu.tr adresinde yavaşlama ve bağlantı sorunu olabileceğinden öğrencilerin böyle durumlarda sabırlı ve anlayışlı olmaları bekleniyor. AÖF ara sınav soru cevap anahtarına ilgili bağlantıya tıkladıktan sonra öğrenci bilgilerinizle oturum açarak ulaşabilirsiniz.



AÖF SORU CEVAPLARI AÇIKLANDI SIRA SONUÇLARDA

Meraklı bekleyiş sürüyor. AÖF sınav soru cevaplarının açıklanmasıyla tatlı bir telaş içerisine giren öğrenciler şimdi de sonuçların açıklanmasını bekliyor. Anadolu Üniversitesi sınav tarihiyle ilgili bir gün belirlemezken sonuçların her sınav döneminde olduğu gibi, sınav tarihinden 10 ila 15 gün sonrasında açıklanması beklenmektedir. AÖF sınav takvimine göre sonraki sınav 34-25 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilecek. AÖF güz dönemi sınavlarından sonra bahar dönemi ara sınavı ise 25-26 Nisan'da olacak. Bundan sonraki sınav ise (Bahar dönemi dönem sonu sınav) 6-7 Haziran tarihlerinde yapılacak. AÖF sınav sonuçları - soru cevap anahtarları ve güncel sınavlar hakkında detaylı bilgilendirmeler daima haberler.com adresinde.

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Anadolu Üniversitesi Aöf Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title