Haberler

Gözlemcinin Bülent Yıldırım'a Notu 7.9

Güncelleme:

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı hakemi Bülent Yıldırım, gözlemcisinden 7.9 puan aldı. Bu bariz önemli bir hata dışında iyi maç yönettiği anlamına geliyor.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve yaşanan saha olayları nedeniyle maçı tatil eden karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın notu belli oldu.

TEKME TOKAT SALDIRI

Karşılaşma 4-­0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile devam ederken, deniz tarafındaki kale arkasında taraftarlar, güvenlik ağını yırtıp, ağların bağlı olduğu direği devirdi. Maçın 89. dakikasında ise sahaya giren bir taraftar karşılaşmanın 5. hakemi Volkan Bayarslan'a tekme ve yumrukla saldırdı. Yaşanan bu olayların ardından iki takım futbolcuları ve hakemler soyunma odasına giderken maçın hakemi Bülent Yıldırım 89. dakikada karşılaşmayı tatil etti.

TEK HATA

Tatil edilen maça damgasını vuranlardan olan hakem Bülent Yıldırım'ın, gözlemci tarafından tek bir hatası bulundu. O da Trabzonspor'un verilmeyen penaltısı… Bülent Yıldırım'ın notu 7.9 oldu

Değerlendirme ölçeği şu şekilde:

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Yıldırım Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

FUTBOL SEVER:

MAÇIN O HALE GELMESİNDE Kİ EN ÖNEMLİ ETKEN HAKEMİN O BARİZ PENALTIYI ES GEÇMESİYDİ. . 7. 9 NE DEMEK. . ? SAÇMALIK BU. .

8
2
yanıtYanıtla
CAN:

penalti vermemesini hata olarak görmüyorum. penalti sadece istanbul takimlarina verilmis özel bir haktir. .

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title