Haberler

Gözaltındaki Deniz Seki'nin İlk Görüntüleri

Güncelleme:

Esenyurt'ta gözaltına alınan Deniz Seki'nin gözaltına alınırken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Seki, "Suçsuzum. Çok büyük haksızlığa uğradığımı düşünüyorum." dedi.

HABERLER.com / Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan kesinleşen hapis cezası nedeniyle 8 aydır aranan Deniz Seki, İstanbul Büyükçekmece'deki göl manzaralı Alkent Villaları'nda saklandığı evde gözaltına alındı. Seki'nin gözaltına alınırken çekilen görüntülerini Show Haber yayınladı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

8 ay sonra ilk kez görüntülenen Deniz Seki'nin zayıfladığı görüldü. Yanında nişanlışı Faruk Salman'la birlikte gözaltına alınan Seki'nin yanında bir de antidepresan ilaçları vardı. Ünlü şarkıcının taktığı büyük güneş gözlükleri gözyaşlarını gizlemeye yetmedi.

GÖZALTINDAKİ SEKİ'NİN İLK SÖZLERİ

Muhabirlerin "Hakkınızdaki suçlamayla ilgili ne düşünüyorsunuz" sorusu üzerine "Suçsuzum. Çok büyük haksızlığa uğradığımı düşünüyorum." diyerek cevap verdi. Seki'nin konuşurken önce sesi titredi, ünlü sanatçı ardından gözyaşlarına boğuldu.

İlgili Haberler

YAKALAMA KARARI YÜZÜNE OKUNACAK

Geceyi Emniyet Müdürlüğü'nde geçirecek olan Seki'nin yarın Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne çıkartılması bekleniyor. Deniz Seki, hakkındaki yakalama kararının yüzüne okunmasının ardından tutuklanarak, cezaevine gönderilecek. Seki'nin sevgilisi Salman hakkında da "suçluyu gizlemek"ten işlem yapılacağı bildirildi.

SEKİ'NİN AVUKATINDAN İLK AÇIKLAMA

Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya gözaltı kararı hakkında konuştu.

Karakaya twitter' dan yaptığı açıklamada; "Deniz hanim, yarin Istanbul adliyesine sevk edilecek, karar yuzune okunup Bakirkoy Kadin Cezaevine gonderilecek. Infazi gereken sure 2,5 yil "dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Naim Karakaya Büyükçekmece Faruk Salman Deniz Seki Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (64)

HAVRANLI:

git amerika''ya malta''ya. hiç olmadı rusya''ya kaç. esenyurt nedir ya. ah ah hep nazire şenlendirici''nin ahı bu.

51
1
yanıtYanıtla
ah be kardeşimMobil-ANDROID:

Bayhanı çok kırdı aga. yorum yapmak istemiyorum.

19
28
yanıtYanıtla
BEN ZEYNEP:

K esin tayibe mektup yazar emineyede sevgilerini gonderir baska caresi elini siki tut kiz saraya gonder bir mektup cikarir seni 2015 te oyum sana tayip bir celsede cikarsin

12
29
yanıtYanıtla
Elif:

Aman ne komik(!) baskasinin derdi uzerinden konusmak kolaydir !!!

yanıt1
yanıt0
cami:

erdoganin yigenine ne oldu esrarla yakalaninca iciciyim dedi is bitti.

32
6
yanıtYanıtla
niko:

deniz seki sen pkk ya katılıp dağa çıksaydın keşke daha çok itibar görürdün inan bana. kimsede sana dokunamazdı.

30
7
yanıtYanıtla
AydinMobil-ANDROID:

Sende iranlı bir koca bulsaydin bunlar gelmezdi başına polislerin hepsini paralelci diye görevden alırlardi

33
4
yanıtYanıtla
metin keskin:

bu kadını dışarı çıkaracak yok mu bir bilal adaleti.

16
19
yanıtYanıtla
semra:

Adalet mülkün temeli mi!! Adalet deyince aklıma gelen komşumuz Adalet teyze!!

28
4
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

MAL GİBİ GİT YAT ŞİMDİ PARA TONLA YURTDIŞINA GİTSEYDİN YA

19
4
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title