Haberler

Gözaltına Alınan Terör Müdürünün Annesi: Hırsızlar Utansın

Güncelleme:

Kelepçe takılarak gözaltına alınan Eski İstanbul Terör Şube Müdürü Ömer Köse'nin annesi, "Hırsızlar utansın. İşte bak kirada oturuyoruz." dedi.

17 ve 25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu yolsuzlukları ortaya çıkaran ve sonrasında görevden alınan polislere yönelik operasyonda gözaltına alınan eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse'yi evinin kapısından annesi uğurladı.

"KİRA EVDE OTURUYORUZ, HIRSIZLAR UTANSIN"

Anne Menşure Köse, oğlunu almaya gelen polislere "Allah bildiği gibi yapsın. Yapanlar utansın. Yapacak bir şey yok. Hırsız kovaladılar. Başka bir şeyi yok. İşte bak kirada oturuyoruz. Bu çocukların suçu neymiş bu kadar arabayla geliyorsunuz? Hepsine dua ediyorum. Çocuğuma etmiyorum sadece. Ben bu insanlara bir şey demiyorum. Kurban olduğum Allah çıkarsın bunlardan. Bunlar da Türkiye için uğraştılar. Kendi cepleri için uğraşsalardı doldururlardı zaten!" diye sitem etti. Anne Köse oğlunu uğurlarken ise "Hiç canını sıkma Allah emanet ol. Hırsızlar utansın. Senin utanacak hiçbir şeyin yok. Para pul çalmadın. Adam öldürmedin. Türkiye'yi satmadın." ifadelerini kullandı.

ERGENEKON OPERASYONLARI YAPAN POLİS MÜDÜRÜ

6 yıl Terörle Mücadelede çalışan Ömer Köse, Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı'yken 2011 yılı tayin döneminde Mali Şube Müdürü olarak atanmıştı. Daha sonra Şubat 2012'de KCK operasyonları sonrası Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün'ün görevden alınmasıyla onun yerine Terörle Mücadele Şube Müdürü olarak atandı. Mali Şube'de Köse'den boşalan göreve de Yakup Saygılı atandı. Köse amir ve müdür olarak terörle mücadelede bulunduğu dönemde Ergenekon, KCK, birçok operasyona imza atmıştı. Köse 17 Aralık yolsuzluk soruşturmasında görev almadığı halde 18 Aralık günü keyfi ve hiçbir gerekçe gösterilmeden görevden alınmış ve müdüriyet emrine verilmişti. Terör örgütlerinin tehditleri sebebiyle hakkında İstanbul Valiliği'nin verdiği yakın koruma kararı bulunmasına rağmen kimliğine ve silahına el konularak yıllarca mücadele ettiği terör örgütlerine karşı savunmasız bırakılmıştı.

##6289941##
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ömer Köse İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (114)

İSMAİL:

HELA OLSUN ANNE SANA

35
47
yanıtYanıtla
kamilmq@serdttt.co:

bu niye beğenilmemiş?

yanıt0
yanıt0
aülomartin:

ana senin göz yaşlarına kurban olurum ağlama. çok duygulandım. allah yardımcınız olsun.

42
13
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ:

Üzülme sen ANAM, RABBİM Vatan Hainlerinin Vatanı Bölmek isteyenlerin Hırsızların Yetim Hakkı Yiyenlerin İftira atanların Ve onlara Göz Yumanların en kısa zamanda Perişan Eyler İNŞALLAH . AMİN.

41
13
yanıtYanıtla
arif:

O anne evladinin bir gün sehid olabilecegini hesaplamisdir ama görevini yaptigi icin tutuklanacagini hesaplamamistir

42
5
yanıtYanıtla
Adınız Yazın475:

HADİSİ ŞERİFTE DİYORKİ'''' AHİR ZAMANDA MÜSLÜMANLAR YALAN SÖYLEMEMELERİNDEN ANLAŞILACAKTIR'''''''' OYSA RTE NİN SÖYLEDİĞİ YALANLARDAN 4. BOĞAZ KÖPRÜSÜ OLUR.İSMİDE YALAN KÖPRÜSÜ DİYE ANILIR.

33
10
yanıtYanıtla
hasturkhasturk69@hotmail.com:

bırakın hadisleri artık istismar edemezsiniz. size verdiğim kurbanı nereye peşgeh çektiniz.

yanıt0
yanıt0
Adınız Yazın485:

MECLİSTE BENİM MİLLETİMİN DİLİ TEKTİR DEDİ ,MİTİNG ALANINDA BEN BÖYLE BİRŞEY SÖYLEMEDİM DEDİ.(YALAN 2)

36
2
yanıtYanıtla
dedesafirserdar@hotmail.com:

ben de ekleyeyim : 91''de başkanlık sistemi ''emparyalist güçlerin dayatması'' dedi şimdi geçmek istiyor

yanıt0
yanıt0
m vatan:

tayip torunlarına bile bu lanet yeter

29
7
yanıtYanıtla
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title