Haberler

Gözaltına Alınan Filistinli Çocukların Yüzde 60'ı Tacize Uğruyor

Güncelleme:

İsrail tarafından göz altına alınan Filistinli çocukların yüzde kırkı, İsrail askerleri tarafından cinsel tacize uğruyor.

İsrail polisi 2014 yılının sonlarında kutsal kentte çıkan çatışmalar sonucunda birçok çocuğu gözaltına aldı. Kudüs'te İsrailli yetkililer tarafından gözatına alınan çocuklar hakkkında bomba bir rapor ortaya çıktı.

240 ÇOCUK CİNSEL TACİZE UĞRADI

Uuslararası Ortadoğu Medya Merkezi Ajansı Temmuz 2013'ten beri yaklaşık 600 Filistinli çocuğun tutuklandığı açıkladı.Tutuklanan, göz altına alınan ve sorgulanan 240 çocuğun cinsel istismara maruz kaldığı Filistinli Tutsaklar Kulübü (PCC) tarafından bildirildi.

GECE EV BASKINLARINDA ANLAŞILDI

PCC kuruluşunun yetkilisi Mufeed Al-Haj, evlere yapılan gece baskınlarında bu tür cinsel istismarların olduğu ile ilgili bilgileri bulunduğunu, bu durumun çocuklar üzerinde endişe ve kaygı verici durumlar yarattığını açıkladı.

Al-Haf, reşit olmayan kişilerin ebeveynleri eşliğinde soruşturulmaları gerektiği ancak İsrailli yetkililerin yasalara bu ve bunun gibi bir çok konuda uymadığını söyledi.

PCC NEDİR?

PCC, 1993 yılında 1600 Filistinli tarafından kurulan en az 1 yıl İsrail hapishanelerinde tutuklu kalan kişiler tarafından kurulmuş. Bu kulüp israil hapishanelerinde kalan filistinli tutuklular için ücretsiz avukat, politik temaslar ve bu kişilerin ailelerine destek sağlıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İsrail Kudüs Politika Dünya Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

SERHAT DAĞLI:

BU UYGULAMA SİZ TÜRKLERE YABANCI DEĞİL POZANTI CEZAEWİNDE SİZDE KÜRT ÇOCUKLARINA TACİZ WE TECAWÜZDE BULUNMADINIZMI

8
10
yanıtYanıtla
MERCAN:

dünyayı ayağa kaldıracak yazmışsınız ama kimsenin kılı bile kıpırdamıyor Allah bu zulmü yapanları da göz yumanları da tepki vermeyenleri de kahredecek inşallah o kutlu günü sabırsızlıkla bekliyoruz

11
0
yanıtYanıtla
.........:

ALLAH BELANIZI VERSİN SİZİN ALLAH SİZİ KAHRETSİN ALLAHINIZDAN BULUN İNŞALLAH. ALLAHIM SEN HERŞEYİ GÖRÜYOSUN BUNLARI HELKAK ET İNTİKAMINI AL NE OLUR ALLAHIM NE OLUR. . . . .

7
2
yanıtYanıtla
Doğrusöz:

Allah size iki cihanda da lanet etsin kafir yahudiler !!!

7
1
yanıtYanıtla
HAKAN:

POZANTI CEZAEVİNDE DE AYNSI YAŞANMISTI MESELE FİLİSTİN OLUNCA HABER KONUSU OLDU

3
3
yanıtYanıtla
MMGG:

YARAB İSLAMI VE MÜSLÜMANI KORUMASIZ KADIN YAŞLI VE ÇOCUKLARI BU KAFİRLERİN KÖTÜ AMELLERİNE ALET ETME SENİN SABRINI BİLMİYORUZ ZORUMUZA GİDİYOR YARAB BİZLERİ İSLAMA İSLAMLA ŞEREFLENDİRİLENLERDEN EYLE ZALIMA YEM ETME GÜLDÜR ŞU GARİBANLARIN YÜZÜNÜ HEP ZALİM KAZANMASIN HAMDOLSUN CEHENNEMİ YARATANA OİŞİNİ BİLENDİR KÜÇÜK BEYNİMİZ AKIL ERMEZ YARATAN EN İYİYİ BİLENDİR ZATEN RABBIM MÜSLÜMANIN MALINI VE CANINI CENNET KARŞILIGI SATIN ALMIŞTIR KAFİRİN CENNETİ İSE FANİ DÜNYA YİNEDE İNSAN DAYANAMIYOR SÖYLÜYORUZ RABBIM BİZİMLE OLSUN

5
0
yanıtYanıtla
vural:

Allah, zulm edenlerın belasını versın

5
0
yanıtYanıtla
muhammed:

''''ümmetin geleceği iki insan bağlıdır biri idareciler diğeri alimler:Bu iki kesim görevini doğru yaparsa ümmete bir şey olmaz . Şayet doğru yapmasa eyvah ümmetin haline. '''' Hadis. vekil sectik bakan yapıldı hırsız çıktı . İslam alemi kan ağlıyor cuma hutbesindeki imam hala ağacın faydasından bahssediyor. İmamlar ve idareciler doğru değildir. Doğru olmadığı müddetce de bir avu. İsrail, islam alemine kan kusturmaya devam edecektir.

5
0
yanıtYanıtla
m eker:

allah sizin belanızı versin pis yahudiler hitler allah senden razı olsun bunları hepsini yok edemedin ama cayır cayır yaktınya allah razı olsun senden

1
4
yanıtYanıtla
mardinli:

işin içinde israil varsa herşey mübahtır. . çünkü onlar yahudi , dünya ses tepki çıkarmaz. . hey gidi hey

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title