Haberler

Göynük Belediye Başkanı Kazan, Başkan Sargın'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı Makamında Ziyaret Etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Dört Medeniyete Başkentlik yapmış İznik'in tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgi verdi. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın 2014 yılından bu güne kadar yapılan altyapı ve üstyapı çalışmaları ve Vizyonel projeleri İznik'e taşıma konusunda Hükumet, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İznik üçgeninde sağladığı koordinasyonu nasıl yürüttüğünü paylaştı.

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan yaptığı konuşma da"Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Tarihi ve Kültürel değerleri İznik'te gördüğümden dolayı çok mutluyum. İznik gölü ve İznik Çinisi ise ayrı bir değer. Bu Tarihi ve Kültürel değerleri ayakta tuttuğunuz için size ve İznik halkına çok minnettarım. Sizlere görevlerinizde başarılar dilerim" dedi.

Göynük Belediye Başkanı Kazan ile Belediye Başkanı Sargın karşılıklı fikir alış verişinde bulunurken, günün anısına başkan Sargın, başkan Kazan'a Çini Vazo hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Sargın Kemal Kazan Göynük İznik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title