Haberler

Sivil Polise Kimlik Sorgusu Yapan Çocuk, Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesi İnönü Caddesi üzerinde bir araya gelen yaşları 12 ile 16 arasında değişen bir grup çocuk, çöp konteynerlerini devirerek, yola barikat kurdu. Araçları durdurarak, kimlik kontrolü yapan grup, daha sonra surlara çıkarak, yoldan geçen araçlara taş attı.

POLİSLER BİR ANDA AŞAĞIYA İNDİ

Bir süre sonra tekrar surlardan inen grup, yeniden kimlik kontrolü yapmaya başladı. Bu sırada kendilerine yanaşan sivil görünümlü bir polis aracına da kimlik soran grup, polislerin araçtan aşağıya inmesi ile neye uğradığını şaşırdı.

"ANNEM DUYARSA BENİ ÖLDÜRECEK"

14 yaşındaki S.Ç., polisin havaya ateş etmesi ile birlikte durarak, teslim oldu. Gözaltına alınan çocuğun bu sırada polise, "Annem duyarsa beni öldürecek, bırakın beni" demesi dikkat çekti. Olay sonrasında bölgeye çok sayıda zırhlı araç da gönderilirken, polis uzun süre olay yerinin etrafındaki sokaklarda uzun namlulu silahlarla göstericileri aradı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (175)

TC20:

Bunlarin kani bozuk! Cocuktan basliyorlar insanliktan cikmaya!

61
28
yanıtYanıtla
özdall:

14 yaşındakı çocuğa 50 polıs

9
60
yanıtYanıtla
TEZAT:

polis taşlayınca yada molotof atınca adam yakalanınca mı çocuk !!!

yanıt37
yanıt1
veysel kırca:

dangalak özdal birincisi 50 polisi nerde gördün. can güvenliği için gerekirse 1000 polis olur. ayrıca onlar çocuk değil terörist

yanıt33
yanıt2
aklini kullanm@m.m:

14 yasindaki cocuga 50 polis degil. 14 yasindaki cocugu sokaga salan zihniyete 50 polis. siz yarim akillilar cnn muhabirleri gibi ancak olayin duygusal kismini dusunursunuz.bu ulkede insanlar artik omega 3 ve 6 tuketir oldu. onlara katilsan iyi olur. ozetle ceviz ye ki kafan calissin cuhela

yanıt25
yanıt3
özdal:

bunlar çocuk onlara oyun gibi gelıyor kımlık sorgusu için o duran insanlar bır ıkı tokat atamazmıydı

yanıt3
yanıt1
cihan:

hep devletmi kimlik kontrolunu yapacak birazda millet yapsin begenmiyen ceker orta asyaya gider)))

12
55
yanıtYanıtla
XboymobilWeb@haberler.com:

Bu çocukları askeri eğitim tesislerine alıp günde 5 öğün sopa ve 3 saat vatandaşlık dersleri verip pkknın elinden kurtaracan.

51
12
yanıtYanıtla
Cocuk:

Iyiki gücünüz cocuklara yetiyor, yaziklar olsun! Aldiginiz maaslar bile size haram. !

9
52
yanıtYanıtla
Biz& sizMobil-IOS:

Tek tek tespit edip sınır dışı edicen bunları aileleriyle birlikte

52
6
yanıtYanıtla
Tüm 175 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title