Haberler

Görüntülü Haber) Darbe Girişimini Protesto İçin Ankara'ya Yürüyor

İSTANBUL'da tekstil işçisi 44 yaşındaki Şuayip Demiraslan, 15 Temmuz darbe girişimini protesto etmek için Ankara'ya yürüyor.

İSTANBUL'da tekstil işçisi 44 yaşındaki Şuayip Demiraslan, 15 Temmuz darbe girişimini protesto etmek için Ankara'ya yürüyor. Bolu Dağı'na ulaşan Demirarslan, elindeki Türk Bayrağını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teslim etmek istediğini söylüyor.

6 gün önce İstanbul'dan yola çıkan 2 çocuk babası Şuayip Demiraslan, Bolu Dağı'na ulaştı. Elinde Türk Bayrağı ve 'Demokrasi şehitlerimiz için İstanbul'dan Ankara'ya yürüyorum' yazılı döviz bulunan Demirarslan, amacının darbe girişimini protesto etmek ve demokrasi şehitlerine sahip çıkmak olduğunu söyledi. İstanbul Valiliği'nden izin alarak yürüyüşe başladığını belirten Demirarslan, şöyle konuştu:

"Geçtiğim her yerde esnaf olsun, gören vatandaşlar olsun beni çok güzel karşılıyor. Herkes beni arabasına alıp gideceğim yere götürmek istiyor. Ama ben yürüyüşümün amacına ulaşması için bu teklifleri kabul etmiyorum. Bu yürüyüşü demokrasi ve şehitlerimiz için yapıyorum. Bizler Halisdemir'in askerleriyiz. Şanlı bayrağımızı Sayın Cumhurbaşkanımıza bizzat teslim etmek istiyorum."

Demirarslan, 6 gün boyunca sadece 2 gün kendisini misafir eden iki kişinin evinde kaldığını, diğer günler yol üzerindeki tesislerde 1-2 saat dinlenerek yürümeye devam ettiğini söyledi. Demirarslan, 4-5 gün içinde Ankara'ya ulaşmayı hedeflediğini kaydetti. - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bolu Politika Güncel Haberler

title